Hvala vam što koristite naš sajt. Kako bismo zaštitili vašu privatnost i osigurali sigurnost vaših podataka, ova Politika privatnosti opisuje kako obrađujemo vaše podatke. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku.


Koji se podaci prikupljaju?
Prikupljamo samo one podatke koje nam sami dajete, kao što su vaše ime, adresa, e-mail adresa, broj telefona, podaci o vašoj kartici i informacije o kupovini. Takođe, automatski prikupljamo informacije o vašem korišćenju sajta, kao što su stranice koje ste posetili, vaš IP adresa i vrsta pregledača.

Kako koristimo vaše podatke?
Vaše podatke koristimo da bismo vam omogućili korišćenje našeg sajta i obavili transakcije koje ste zatražili. Takođe, koristimo ih za poboljšanje našeg sajta i usluga, kao i za analizu korišćenja sajta. Vaše podatke možemo koristiti i za slanje marketinških poruka, ako ste dali svoju saglasnost.


Kome delimo vaše podatke?
Vaše podatke nećemo deliti sa trećim stranama bez vaše saglasnosti, osim ako je to neophodno za izvršenje vaše transakcije (na primer, sa bankom koja obrađuje vašu transakciju). Takođe, možemo deliti vaše podatke sa dobavljačima koji nam pružaju usluge poput hostinga sajta ili procesiranja transakcija.


Kako štitimo vaše podatke?
Koristimo različite mere zaštite podataka, uključujući sigurnosne protokole, enkripciju podataka i kontrolu pristupa. Takođe, pridržavamo se najviših standarda zaštite podataka i redovno proveravamo naše sisteme da bismo osigurali da su vaši podaci bezbedni.


Kako možete upravljati vašim podacima?
Imate pravo da zatražite pristup, ispravku ili brisanje vaših podataka. Takođe, možete da se odjavite od primanja marketinških poruka. Ako imate bilo kakva pitanja o vašim podacima ili o ovoj Politici privatnosti, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese koja je dostupna na našem sajtu.


Kako se Politika privatnosti može promeniti?
Ova Politika privatnosti se može povremeno ažurirati da bi se odražavale promene u našoj praksi prikupljanja i obrade podataka. Ako napravimo značajne promene u ovoj Politici privatnosti, obavestićemo vas putem e-maila ili obaveštenja na našem sajtu. Molimo vas da povremeno proveravate ovu Politiku privatnosti kako biste bili upoznati sa našom praksom prikupljanja i obrade podataka.


Korišćenje kolačića
Kao i većina sajtova, koristimo kolačiće (eng. cookies) da bismo poboljšali vaše iskustvo korišćenja našeg sajta. Kolačići su male datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju kada pristupite sajtu. Oni nam omogućavaju da zapamtimo vaše preferencije i da pratimo kako koristite naš sajt. Možete da podešavate svoj pregledač da odbija kolačiće ili da vas upozorava kada se kolačići šalju. Međutim, to može uticati na funkcionalnost našeg sajta.


Linkovi ka drugim sajtovima
Naš sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Napominjemo da ova Politika privatnosti se ne odnosi na te sajtove i ne snosimo odgovornost za njihovu praksu prikupljanja i obrade podataka. Molimo vas da pročitate Politiku privatnosti svakog sajta koji posećujete.
Ova Politika privatnosti je važeća od datuma objave i primenjuje se na sve posetioce i korisnike našeg sajta. Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate ovu Politiku privatnosti.