Konsultacije

Želiš personalizovanu boju ali nisi sigurna šta je najbolje za tvoju kosu. Zbog toga su tu konsultacije.

01

Uživo konsultacije

Su najbolja opcija ukoliko možeš lično da dođeš do nas. Uživo konsultacije su besplatne, ali se zakazuju. Potrebno je da se najaviš kada bi došla da bi ostavili dovoljno vremena da ti se posvetimo.

Na ličnim konsultacijama u studiju možemo dati najpreciznije informacije što se tiče tvoje kose, plana rada i šta je sve potrebno uraditi sa kosom da bi se dobila boja ili izgled koji si ti zamislila.

Pored toga dobijaš informaciju i koliko bi vremena trebalo da odvojiš za kolorizaciju i/ili tretman i naravno koliko bi to sve koštalo.

02

Online konsultacije

Online konsultacije su tu ukoliko nisi u mogućnosti da dođeš do naše lokacije na lične konsultacije.

Kontaktiraj nas na Viber, WhatsApp ili Instagram i uradićemo online konsultacije. Isprati naredne korake ispod da bi nam poslala sve što nam je potrebno za online konsultacije.

01 Korak

Fotografiši dužinu i boju kose

Pošalji nam fotografije svoje kose ako je moguće na prirodnom svetlu gde se lepo vidi trenutna boja i dužina. Bitno je da fotografije budu realne bez filtera i efekata da bi videli što bolje stanje kose.

image 20
02 Korak

Fotografiši koren kose

Pošalji nam i fotografiju kose u korenu da bi znali da li i on treba da se farba ili ne. Što više fotografija to bolje.

image 21
03 Korak

Istorija farbanja

Ukoliko tvoja kosa nije u prirodnoj boji jako nam je bitno da znamo šta si sve radila sa svojom kosom pre nego što si nas kontaktirala. Napiši nam da li si je farbala, blajhala i kako, da li koristila kanu ili neke druge farbe, ili si bila sama svoj mastor. Ovaj korak je veoma bitan za online konsultacije, jer nismo u mogućnosti da vidimo i osetimo tvoju kosu i što više saznamo o njoj možemo ti dati preciznije informacije.

image 22
04 Korak

Željeni rezultat

Na kraju nam pošalji fotografiju željenog rezultata tj. ono što bi ti želela da dobiješ nakon kolorizacije ili tretmana. Možeš pogledati neke od naših radova ili inspiraciju naći na internetu.

image 23

Instagram

Pogledaj neke od naših radova

USLUGE
OBUKE
GALERIJA