Konsultacije

Želiš da boja tvoje kose konačno bude besprekorna, usklađena sa tvojim stilom, temperametnom i senzibilitetom, ali ne znaš kako da odlučiš šta je najbolje za tebe?

Zbog toga su tu konsultacije sa Makeover Studio profesionalcima za kolorizaciju kose.

Ispod možeš saznati više o Uživo konsultacijama i Online konsultacijama koje nudimo, i naravno, tu smo kako bismo ti odgovorili na sva pitanja koja možeš imati!

01

Uživo konsultacije

Za početak, najbolje je da lično dođeš kod nas, kako bi naši koloristi detaljno pogledali tvoju kosu i doneli prave predloge. Makeover konsultacije uživo su besplatne, ali se zakazuju, pošto je koloristima ipak potrebno vremena da se upoznaju sa tvojom kosom i da se skoncentrišu, a to je nemoguće ukoliko su zauzeti ulepšavanjem drugih dama. 

Potrebno je da najaviš svoj dolazak, da bi kolege izdvojile vreme da ti se posvete.

Na ličnim konsultacijama u Makeover studiju možemo ti dati najpreciznije informacije u vezi sa tvojom kosom, planom rada i svime što je potrebno uraditi sa kosom da bi se dobila boja ili izgled koji si zamislila.

Pored toga dobijaš detalje o boji, znaćeš i koliko bi vremena trebalo da odvojiš za kolorizaciju ili tretman i naravno koliko bi to sve koštalo.

02

Online konsultacije

Online Makeover konsultacije su tu ukoliko nisi u mogućnosti da dođeš do naše lokacije da lično pogledamo stanje, kvalitet i boju tvoje kose.

Kontaktiraj nas na Viber, WhatsApp ili Instagram i zakazaćemo ti online konsultacije.

Isprati naredne korake da bi nam poslala sve što nam je potrebno za online konsultacije.

01 Korak

Fotografiši dužinu i boju kose

Pošalji nam fotografije svoje kose, ako je moguće na prirodnom svetlu, gde se lepo vidi trenutna boja i dužina. Veoma je važno da fotografije budu realne, bez filtera i efekata, da bismo što bolje sagledali stanje tvoje kose.

Naši koloristi proceniće koliko vremena će biti potrebno za kolorizaciju, koliko će koštati i na koji način mogu da postignu efekat koji želiš da imaš na svojoj kosi.

Ukoliko nemaš konkretan zahtev, Makeover koloristi predložiće ti najbolje opcije za novu boju tvoje kose.

Konsultacije Makeover Studio fotografiši dužinu i boju kose
02 Korak

Fotografiši koren kose

Pošalji nam fotografiju kose u korenu, da bismo znali da li je neophodno farbati koren i koliko vremena treba da mu posvetimo.

Što više fotografija tvoje kose iz svih uglova dobijemo, biće nam lakše da ti odgovorimo bez nedoumica i dodatnih pitanja. Možeš da nam pošalješ i dodatne detalje ili zahteve o kolorizaciji, ukoliko ih imaš. Naravno, mi smo tu, da odgovorimo na sva pitanja u vezi sa promenom boje ili tona tvoje kose koja možeš imati.

Konsultacije Makeover Studio fotografiši koren kose
03 Korak

Istorija farbanja

Ukoliko tvoja kosa nije u prirodnoj boji, jako nam je bitno da znamo šta si sve radila pre nego što si nas kontaktirala. Napiši nam da li si je farbala, blajhala i kako, da li si koristila kanu ili neke druge farbe, i da li si bila sama svoj mastor.

Ovaj korak je veoma bitan za online konsultacije, jer nismo u mogućnosti da vidimo i osetimo tvoju kosu i što više saznamo o njoj, možemo ti dati preciznije informacije ukoliko je to potrebno.

image 22
04 Korak

Željeni rezultat

Na kraju nam pošalji fotografiju boje koju bi želela da imaš na svojoj kosi. Kada vidimo rezultat koji želiš da postignemo, moći ćemo da definišemo sve detalje o kolorizaciji i da zakažemo termin koji ti odovara.

Naravno, ne zaboravi da pogledaš fotografije naših radova na sajtu i na društvenim mrežama, jer smo prilično sigurni da ćeš među njima pronaći boju koja ti se dopada.

Konsultacije Makeover Studio rezultat

Instagram

Pogledaj neke od naših radova

Razgledajte naše radove na našem instagram profilu