Mnoge od vas su planirale svoj najlepši dan u narednom periodu i samim tim zakazale kod nas termine za šminku i frizuru za sebe i mamu, sestru, kumu itd.

Znamo koliko je truda i vremena potrebno da se organizuje jedno venčanje. Na koliko stvari treba misliti, uklopiti i dogovoriti. I mi smo sve to prošli.

Razumemo da vam je ova situacija sada poremetila celu organizaciju te da ne znate šta će biti sa vašim terminima za restoran, bend, matičara, crkvu itd.

Da bi vam olakšali ceo taj proces mi iz Makeover studija smo rešili da vam izađemo u susret i olakšamo barem što se tiče termina za šminku i frizuru.

Do sada ste kod nas mogle da zakažete termine samo koji su u naredna 3 meseca. Ovu našu praksu smo zbog cele ove situacije suspendovali i od danas ćete moći da zakažete SVE termine do kraja ove godine.

Ovo radimo u cilju da lakše rešite barem jednu stvar sa podugačkog spiska organizacije venčanja. Prednost pri zakazivanju ćemo davati devojkama koje su već bile zakazane kod nas za ovu prolećnu sezonu, ali će termini biti otvoreni i za ostale devojke.

Ukoliko već kod nas imate zakazan termin i uplatile ste avans kao potvrdu tog termina ništa ne brinite. Razumemo potpuno situaciju i uplaćeni novac vam neće propasti.

Ukoliko znate novi datum venčanja kontaktirajte nas što pre da to pomerimo i avans će vam važiti i za novi termin.

Ukoliko ne znate novi datum već ste samo otkazale venčanje dobićete od nas vaučer u iznosu vašeg avansa koji ćete moći da iskoristite do 30. decembra 2020. za novi termin vašeg venčanja ili bilo koju drugu uslugu u našem studiju.

Nadamo se da će vam ovo značiti i da ćete rešiti sve uz što manje nerviranja i stresa.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam pišite ili nas pozovite.