Korona virus ti odlaže venčanje?

Tabela sadržaja

Mnoge od vas su planirale svoj najlepši dan u narednom periodu i samim tim zakazale kod nas termine za šminkanje i svečanu frizuru za sebe i mamu, sestru, kumu itd.

Znamo koliko je truda i vremena potrebno da se organizuje jedno venčanje. Na koliko stvari treba misliti, uklopiti i dogovoriti. I mi smo sve to prošli.

Razumemo da vam je ova situacija sada poremetila celu organizaciju te da ne znate šta će biti sa vašim terminima za restoran, bend, matičara, crkvu itd. i da li ćete uopšte organizovati venčanje u sred pandemije.

Da bi vam olakšali ceo taj proces mi iz Makeover studija smo rešili da vam izađemo u susret i olakšamo barem što se tiče termina za svečanu šminku i frizuru.

Do sada ste kod nas mogle da zakažete termine samo koji su u naredna 3 meseca. Ovu našu praksu smo zbog cele ove situacije suspendovali i od danas ćete moći da zakažete SVE termine do kraja ove godine.

Ovo radimo u cilju da lakše rešite barem jednu stvar sa podugačkog spiska organizacije venčanja. Prednost pri zakazivanju ćemo davati devojkama koje su već imale zakazane termine za šminkanje i frizuru kod nas za ovu prolećnu sezonu, ali će termini biti otvoreni i za ostale devojke.

Ukoliko već kod nas imate zakazan termin i uplatile ste avans za frizuru i šminku za venčanje kao potvrdu tog termina ništa ne brinite. Razumemo potpuno situaciju i uplaćeni novac vam neće propasti.

Ukoliko znate novi datum venčanja kontaktirajte nas što pre da pomerimo termin za šminku i frizuru i avans će vam važiti i za novi termin.

Ukoliko ne znate novi datum već ste samo otkazale venčanje dobićete od nas vaučer u iznosu vašeg avansa koji ćete moći da iskoristite do 30. decembra 2020. za novi termin vašeg venčanja ili bilo koju drugu uslugu u našem studiju.

Nadamo se da će vam ovo značiti i da ćete rešiti sve uz što manje nerviranja i stresa.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam pišite ili nas pozovite.

Tabela sadržaja

Newsletter

Prijavi se na našu mailing listu i prvi dobijaj korisne savete i promocije!