O nama

Makeover je inspiracija i filozofija. Prilika da se stvara na uvek novom i uvek lepom platnu. Uvek sveže ideje i novi rezultati. Transformacija u potpuno novu ili u najlepšu verziju sebe. Makeover je sveobuhvatan pristup lepoti, kosa koja prati šminku i perfektna šminka koja se još bolje ističe uz divno kolorisanu i oblikovanu kosu. Makeover je mogućnost da sebe pretvarate u šta god poželite, iznova i iznova.

Makeover Studio

Nastao je kao posledica potrebe da se klijentima pruži više. Mesto gde uvek mogu da se osećaju prijatno, gde mogu da dođu i da čak i kada Milena nije tu budu sigurni da dobijaju kvalitet na koji su navikli, od tima koji je lično za njih odabrala i za čiji kvalitet rada garantuje. Prava šminka uz na pravi način kolorisanu i oblikovanu kosu donela je i mnoge nove klijente koji su sada već naši stalni posetioci.

Milena Stević

Profesionalni Makeup Artist sa deset godina iskustva i osnivač Makeover studija.

Kroz godine rada u Srpskom narodnom pozorištu, šminkanja za brojne editorijale, kroz snimanja, venčanja, punoletstva, revije i sajmove kozmetike, mnogobrojne predstave i premijere, Milena je usavršila svoju veštinu šminkanja i edukacije i odlučila da je vreme da stvori prostor kakav njeni klijenti zaslužuju.

Ljubav prema učenju prirodno je prerasla u ljubav prema podučavanju. Posle 10 godina tokom kojih je radila kao šminker i edukator, Milena je svo svoje znanje spakovala u različite nastavne module, pa je sada u okviru Makeover studija moguće završiti, naučiti ili na Individualnom času šminkanja naučiti ili korigovati određenu tehniku po izboru.

Tim

Upoznajte Nas

I sve je tu… Preparati i šminka najboljeg kvaliteta, tim frizera kolorista koji će tvoju kosu razumeti bolje od tebe same, šminkeri koji umeju da tvoje ideje izdignu na najviši nivo. Tvoj lični profesionalni tim za transformacije donosi mogućnost da se za važnu priliku spremiš bez stresa, na jednom mestu i u prijatnoj, opuštenoj atmosferi. Ako želiš, možeš i da naučiš kako da se zaista dobro i adekvatno našminkaš kao profesionalac, ili da napraviš prvi korak ka novoj karijeri. Sve je tu, i sve zavisi od tebe.

MAKEUP ARTISTS

Milena Stević

Makeup Artist

Ivana Todorović

Makeup Artist

Jelena Tašić

Makeup Artist

HAIR STYLISTS

Nataša Davidović

Hair stylist and colorist

Milica Zlatanović

Hair stylist and colorist

Vladimir Jokić

Hair stylist and colorist

Voja Veličković

Hair stylist and colorist