Obuke

Nauči sve što želiš…

 

Ako ti je šminka strast, Milena Stević je tu da te nauči… pa, sve što poželiš. Upiši kurs i saznaj Kako našminkati sebe tako da ta šminka traje ceo dan i odgovara tvom obliku lica i koži. Uči u grupi, ili odaberi individualne časove i nauči sve što te lično zanima. Odaberi osnove ili jednu određenu tehniku šminke i napreduj svojom brzinom, bilo da si početnik ili profesionalac koji se usavršava.

Pretvori strast u karijeru…

 

Napravi svoje prve korake uz Kurs profesionalnog šminkanja i nauči osnove ovog isplativog i kreativnog posla. Od toga kako se radi sa različitim tipovima kože, preko odabira materijala i odnosa sa klijentima, do same umetnosti i tehnika šminkanja, ovaj kurs je osmišljen tako da pokrije sve što bi neko ko želi da počne da se bavi profesionalnim šminkanjem poželeo da zna.

Zakaži svoj termin…

 

… i pogledaj cene usluga ovde, ili samo dođi da vidiš gde smo. Saznaj više o kursevima, uslugama, načinu na koji radimo i brendovima koje koristimo. Postavi nam sva dodatna pitanja putem kontakt forme, ili nas zaprati na društvenim mrežama i budi u pripravnosti za sve akcije i popuste koje redovno organizujemo. Prati novosti, i vidi kako ti se dopada atmosfera kod nas.

Očekujemo te.