OBUKA

Kako se našminkati

Voliš šminku i ulepšavanje, ali tvoj makeup prosto ne izgleda dovoljno dobro? Konstantno kupuješ šminku koju ne koristiš, a i dalje osećaš da ti nešto nedostaje?

Personalizovana obuka “Kako se našminkati” učiniće da tvoj makeup bude besprekoran baš svaki put.

Za samo jedan dan, naučićeš kako da brzo i jednostavno našminkaš svoj oblik lica na pravi način. Uz našu pomoć – MOŽEŠ TI TO SAMA!

PRE OBUKE “Kako se našminkati”

Pratiš makeup tutorijale i pitaš se gde grešiš. Koliko god da se trudiš, šminka na tvom licu jednostavno ne izgleda dobro i nisi zadovoljna.

Imaš osećaj da te šminka čini starijom i umornijom. Konstantno kupuješ novu šminku koju ne koristiš, trošiš novac uzalud i često ti se desi da joj prođe rok trajanja. Ne želiš da trošiš sat vremena na šminkanje kojim na kraju nisi zadovoljna.

Sve što ti treba je da naučiš da se našminkaš brzo i lako, da izgledaš sveže i mladoliko i da budeš lepa sama sebi. Zar je to toliko teško?

POSLE OBUKE “Kako se našminkati”

Konačno si naučila kako da se našminkaš u odnosu na svoje crta lica, oblik oka, ten, boju kose i kombinaciju koju nosiš. Za samo 15 minuta možeš da naneseš savršeni dnevni makeup, koji isto tako lako možeš da pretvoriš u večernji look. 

Sada se u tvom makeup neseseru nalaze proizvodi koje zaista koristiš, znaš šta da radiš sa njima i odgovaraju tvom tipu kože. 

Zadovoljna si, šminka te ne opterećuje, već je postala ritual u kojem uživaš. Svako jutro iz stana izlaziš profesionalno našminkana. Sve je moguće, kada pokloniš poverenje pravim i iskusnim profesionalcima!

Kako da postaneš sama svoj šminker?

Sa našim makeup edukatorom ćeš za jedan dan, u našem studiju u sklobu obuke “Kako se našminkati”, naučiti da se našminkaš i za dnevnu i za večernju varijantu. Prestaćeš da trošiš novac na proizvode koji ti ne odgovaraju i dobićeš preporuke za proizvode koji odgovaraju baš tebi. Ukoliko si spremna da konačno blistaš svakog dana, evo kako možeš da se prijaviš!

Dobro Došla!

Kako ćemo u sklopu obuke "Kako se našminkati" skoro ceo dan provesti zajedno, odnosno radićemo 4 do 5 sati, red je da se prvo upoznamo.

Uz kafu i osveženje tvoj makeup edukator će ti postaviti određena pitanja kako bi što bolje razumeo tvoj odnos prema šminkanju.

Šta je to što ti predstavlja problem i da li želiš neku tehniku posebno da provežbaš - na primer izvlačenje ajlajnera ili savršeno nanošenje crvenog karmina.

Bilo bi dobro da pre dolaska zabeležiš sve što želiš da saznaš i naučiš, kako bi tokom druženja usvojila što više znanja i tehnika.

Šta je u tvom neseseru?

Savetujemo ti da na obuku poneseš svoj makeup neseser. Zajedno ćemo da zavirimo u njega i posavetovaćemo te čega možeš da se oslobodiš, a šta možeš da zadržiš.

Dobićeš preporuke za proizvode u skladu sa svojim budžetom.

Veoma je važno što ćeš naučiti na čemu možeš da uštediš, a za koje makeup proizvode je dobra ideja da izdvojiš više novca.

Videćeš da nije komplikovano da shvatiš koliko su važni neki makeup proizvodi pa ćeš i sama moći donositi nove ideje o kupovini. Naravno, nije teško kada pokloniš poverenje ljudima kojima je šminka posao i strast.

Vežbom do savršenstva

Ostatak obuke provodimo vežbajući. Korak po korak. Edukator najpre šminka jednu stranu tvog lica, vodeći te kroz proces, nakon čega ti šminkaš drugu stranu lica.

Tvoj makeup edukator je tu da odgovori na sva pitanja koja imaš tokom obuke.

Popunjavanje obrva, pravilno nanošenje kontura za tvoj oblik lica, pravilno apliciranje senke koje odgovara tvom obliku oka, samo su neke od stvari koje ćemo raditi zajedno.

Neće biti više neujednačenog tena, pogrešnog odabira pudera ili rumenila. Konačno ćeš u svakom trenutku izgledati blistavo i besprekorno! Šminkaćeš se sama bez problema i nerviranja.

Kako se našminkati obuka riđa devojka nanosi senke za oči

Šta dobijaš

Oprema

Sva potrebna šminka za obuku obezbeđena je kod nas u studiju. Ti možeš da dođeš sa unapred pripremljenim pitanjima ili notestom, za slučaj da nešto želiš da zabeležiš.

Makeup skripta

Skriptu sa detaljnim planom i programom obuke dobićeš od nas na početku obuke. Skripti uvek možeš da se vratiš, kako bi se podsetila onoga što smo radili tokom druženja.

Personalizovana preporuka proizvoda

Analiziramo koje proizvode trenuntno imaš u svom neseseru. Zajedno pravimo spisak za kupovinu makeup proizvoda koji ti nedostaju. Usklađujemo ih sa tvojim budžetom i potrebama za svakodnevno šminkanje.

Facebook zajednica

Nakon obuke, nastavljamo druženje u zatvorenoj FB grupi. Tamo ćaskamo na temu makeup proizvoda, delimo iskustva i savete i uvek smo tu da ti pomognemo ako imaš makeup dilemu.

Edukator

Predstavljamo ti Jovanu, profesionalnog šminkera i tvog budućeg edukatora u sklopu obuke “Kako se našminkati”. Njeno dugogodišnje iskustvo na polju edukacije čini je sjajnim predavačem. Na veoma jasan i sistematičan način vodiće te kroz obuku Kako se našminkati.

Njen glavni cilj je da nakon obuke zaista znaš da se našminkaš sama i da u tome uživaš.

O nama - Makeover studio Makeup artist Milena Tašić

Jelena Tašić

placeholder

Jovana Janković

Za koga je kurs “Kako se našminkati”?

Često postavljana pitanja

Cenu obuke “Kako se našminkati” možeš videti ukoliko klikneš na dugme Zakaži Online. Takođe, tu će ti se pojaviti i koji su dostupni termini za obuku, pa možeš lako izabrati onaj koji tebi najviše odgovara i u par klikova zakazati.

Ovaj tip obuke je kod nas isključivo individualni. Edukator je tu da ti pokaže kako baš za tvoj oblik lica i očiju da prilagodiš šminku i tebi je posvećen 100%.

Ovaj tip edukacije kod nas je jednodnevni i traje između 4 i 5 sati u zavisnosti od tvog tempa načina usvajanja naših tehnika. Upiši obuku “Kako se našminkati” danas, i već sutra  ćeš znati kako da se našminkaš!

Apsolutno ne, jer je sva šminka za obuku obezbeđena. Svakako savetujemo da ukoliko poseduješ neku šminku i pribor da to poneseš da bi videli šta je dobro, a šta treba zameniti. Tokom obuke ćeš dobiti personalizovan spisak proizvoda koje je poželjno da nabaviš.

Radovi

Naše radove pogledaj na društvenim mrežama