OBUKA

Našminkaj se sama

Voliš šminku i ulepšavanje, ali tvoj makeup prosto ne izgleda dovoljno dobro? Konstantno kupuješ šminku koju ne koristiš, a i dalje osećaš da ti nešto nedostaje? Personalizovani kurs “Našminkaj se sama” učiniće da tvoj makeup bude besprekoran baš svaki put. Za samo jedan dan, naučićeš kako da brzo i jednostavno našminkaš svoj oblik lica na pravi način. Uz našu pomoć – MOŽEŠ TI TO SAMA!

PRE OBUKE “Našminkaj se sama”

Pratiš makeup tutorijale i pitaš se gde grešiš, jer šminka na tvom licu jednostavno ne izgleda dobro. Imaš osećaj da te šminka čini starijom. Konstantno kupuješ novu šminku (koju ne koristiš), i često ti se desi da joj prođe rok trajanja. Ne želiš da trošiš sat vremena na šminku kojom na kraju nisi zadovoljna. Sve što želiš je da naučiš da se našminkaš brzo i lako, da izgledaš sveže i mladoliko i da budeš lepa sama sebi.

POSLE OBUKE “Našminkaj se sama”

Konačno si naučila kako da se našminkaš spram svojih crta lica i oblika oka. Za samo 15 minuta možeš da naneseš savršeni dnevni makeup, koji isto tako lako možeš da pretvoriš u večernji look. Sada se u tvom makup neseseru nalaze proizvodi koje zaista koristiš, i koji odgovaraju tvom tipu kože. Zadovoljna si, šminka te ne opterećuje, već je postala ritual u kojem uživaš. Svako jutro iz stana izlaziš profesionalno našminkana.

Kako da postaneš sama svoj šminker?

Sa našim makeup edukatorom ćeš za jedan dan, u našem studiju, naučiti da se našminkaš i za dnevnu, i za večernju varijantu. Prestaćeš da trošiš novac na proizvode koji ti ne odgovaraju i dobićeš preporuke za proizvode koji odgovaraju baš tebi.

Dobro Došla

Kako ćemo ceo dan provesti zajedno (4-5h), red je da se prvo upoznamo 🙂 Uz kafu i osveženje tvoj makup edukator će ti postaviti seriju pitanja kako bi što bolje razumeo tvoj odnos prema šminkanju. Šta je to što ti predstavlja problem i da li želiš neku tehniku posebno da provežbaš - na primer izvlačenje ajlajnera ili savršeno nanošenje crvenog karmina.

Šta je u tvom neseseru?

Savetujemo da na obuku poneseš svoj makeup neseser sa sobom. Zajedno ćemo da zavirimo u tvoj neseser i posavetovaćemo te čega to možeš da se oslobodiš. Dobićeš preporuke za proizvode spram tvog budžeta, i naučićeš na čemu možeš da uštediš, a za koje makeup proizvode je dobra ideja da izdvojiš više novca.

Vežbom do savršenstva

Ostatak obuke provodimo vežbajući. Korak po korak. Edukator najpre šminka jednu stranu tvog lica, vodeći te kroz proces, nakon čega ti šminkaš drugu stranu lica. Tvoj makeup edukator je tu da odgovori na sva pitanja koja imaš tokom obuke. Popunjavanje obrva, pravilno nanošenje kontura za tvoj oblik lica, pravilno aplikovanje senke koje odgovara tvom obliku oka, samo su neke od stvari koje ćemo raditi zajedno. Neće biti više neujednačenog tena, pogrešnog odabira pudera ili rumenila.

kurs nasminkaj se sama sta dobijas 1

Šta dobijaš

Oprema

Sva potrebna šminka za obuku obezbeđena je kod nas u studiju.

Makeup skripta

Skriptu sa detaljnim planom i programom obuke dobićeš od nas na početku. Skripti uvek možeš da se vratiš, kako bi se podsetila stvari koje smo radili.

Personalizovana preporuka proizvoda

Zajedno pravimo spisak za kupovinu makeup proizvoda koji ti nedostaju.
(Uklapamo se u tvoj budžet)

Facebook zajednica

Nakon obuke, nastavljamo druženje u zatvorenoj FB grupi. Tamo ćaskamo na temu makeup proizvoda, delimo iskustva i savete i uvek smo tu da ti pomognemo ako imaš neku makup dilemu.

Edukatori

Predstavljamo ti Jelenu i Ivanu, profesionalne šminkere i tvoje buduće edukatore. Njihovo dugogodišnje iskustvo na polju edukacije čini ih sjajnim predavačima. Na veoma jasan i sistematičan način vodiće te kroz obuku. Njihov glavni cilj je da nakon obuke zaista znaš da se našminkaš sama, a da u tome uživaš.

Jelena Tasic 1

Jelena Tašić

Ivana Todorovic 1

Ivana Todorović

Za koga je kurs “Našminkaj se sama”?

Često postavljana pitanja

Cenu obuke “Našminkaj se sama” možeš videti ukoliko klikneš na dugme “Zakaži Online”. Takođe tu će ti se pojaviti i koji su dostupni termini za obuku, pa možeš lako izabrati onaj koji tebi najviše odgovara i u par klikova zakazati.

Ovaj tip edukacije kod nas je jednodnevni i traje između 4 i 5 sati u zavisnosti od tvog tempa rada.

Ovaj tip obuke je kod nas isključivo individualni. Edukator je tu da ti pokaže kako baš za tvoj oblik lica i očiju da prilagodiš šminku i tebi je posvećen 100%.

Apsolutno ne, jer je sva šminka za obuku obezbeđena. Svakako savetujemo da ukoliko poseduješ neku šminku i pribor da to poneseš da bi videli šta je dobro, a šta treba zameniti. Tokom obuke ćeš dobiti personalizovan spisak proizvoda koje je poželjno da nabaviš.

Radovi

Naše radove pogledaj na društvenim mrežama