Pridruži se Makeover timu!

Dobrodošao/la na našu stranicu posvećenu karijerama u Makeover Studiju!

Naš studio je mesto gde strast prema lepoti i kreativnost susreću profesionalizam i posvećenost. Ako želiš da budeš deo tima koji svakodnevno menja živote ljudi kroz umetnost lepote, na pravom si mestu. Pogledaj trenutno otvorene pozicije ispod i saznaj kako možeš da doprineseš našem timu.

Trenutno otvorene pozicije:

Frizer

Tražimo talentovane frizere sa iskustvom u radu, specijalizovane za šišanje, bojenje i stilizovanje kose. Ako voliš da pratiš najnovije trendove i želiš da radiš u inspirativnom okruženju, prijavi se!

Šminker saradnik

Ako tvoja strast i veština leže u šminkanju i želiš da svoj talenat koristiš da inspirišeš i transformišeš, ovo je prilika za tebe. Tražimo šminkere/ke spremne da se pridruže našem timu na putu stvaranja magije.

Koordinator u studiju

Tražimo organizovanu i energičnu osobu koja će biti zadužena za komunikaciju sa klijentima, zakazivanje termina i održavanje glatke operacije u studiju. Ako si spreman/na da budeš spona između naših klijenata i tima, čekamo tvoju prijavu.

Menadžer studija

Za ovu ključnu ulogu tražimo iskusnog menadžera sa strašću prema industriji lepote, sposobnog za vođenje našeg tima ka novim uspesima. Ako si vođa po duši i imaš šta da ponudiš, želimo da čujemo od tebe.

Kako se prijaviti:

Da biste se prijavili za bilo koju od otvorenih pozicija, kliknite na link ispod svake pozicije za detaljnije informacije i formular za prijavu. Molimo vas da pažljivo pročitate opis pozicije i zahteve pre prijave.

Zašto Studio Makeover?

Rad u Studio Makeover nije samo posao; to je prilika da rasteš, učiš i razvijaš se u dinamičnom i podržavajućem okruženju. Obećavamo inspirativno radno mesto, prilike za profesionalni razvoj i šansu da budeš deo tima koji zaista pravi razliku u životima ljudi.

Pridruži se Studio Makeover timu danas i doprinesi svetu lepote na jedinstven način!