Tim

MAKEUP ARTISTS

Vežbom do savršenstva

Profesionalni Makeup Artist sa deset godina iskustva i osnivač Makeover studija. Kroz godine rada u Srpskom narodnom pozorištu, šminkanja za brojne editorijale, kroz snimanja, venčanja, punoletstva, revije i sajmove kozmetike, mnogobrojne predstave i premijere, Milena je usavršila svoju veštinu šminkanja i edukacije i odlučila da je vreme da stvori prostor kakav njeni klijenti zaslužuju.

Za mene je Makeover…

…kada učiniš da devojka bude zadovoljna i vidiš osmeh na njenom licu. Tek onda sam sigurna da sam postigla pravu stvar, kada vidim da su devojke zadovoljne i kada kažu da će opet doći.

Moj tim…

…je pozitivan, odlično komuniciramo i volimo da se našalimo. Odličnu organizaciju prati uvek dobro raspoloženje, pa uz potpunu slobodu uvek uspevamo da postignemo sve što želimo. Uz kolegijalnost i poverenje dobijaju se najbolji rezultati. 

Svaki dan je nova prilika…

…da uradimo nešto za sebe, ali i nešto za druge. 🙂

blank

Za mene je Makeover…

…kada svoju kreativnost usaglasim sa željama mušterije, i zajedno dođemo do najboljeg rezultata, onda znam da radim pravu stvar. Svaka mušterija je izazov za sebe, sa posebnim zeljama, a mi smo tu da se potrudimo da steknu u nas poverenje i prepuste nam se. 

Moj tim…

…je pozitivan i veseo, duhovit i spretan. Mušterije osećaju našu pozitivnu energiju koja vlada u studiju, pa nam se uvek vrate na novi „makeover“. Kada mušterije zadovoljne svojim izgledom napuste „Makeover“, onda  znam da zajedno radimo pravu stvar.

Svaki dan je nova prilika…

…da pružimo sebi šansu da budemo bolji. Ne postoji idealno vreme i idealan trenutak, jer je svaki trenutak i vreme idealno da se prilika pruži. 

HAIR STYLISTS

blank

Vreme je da se oslobodimo

Dejana voli izazove, pogotovo kada je u pitanju kolorizacija kose. Poznata je po tome što će vas lako i bezbolno prevesti iz tamnih u svetle nijanse, ili stvoriti i izvesti boju baš kao sa fotografije koju ste doneli. Izuzetno je srećna što su pramenovi ’kao pešački prelaz’ konačno izašli iz mode i što se sada više ceni kosa koja je zdrava i jaka i pramenovi koji izgledaju prirodno. Kolorizaciju voli još i zato što je podseća na slikanje. Rad sa bojama je opušta, inspiriše i ispunjava i kaže da je mogućnosti i boja toliko, da ne vidi da će ikada uspeti da joj dosade. Radi već više od 10 godina, ali se u Makeover studiju od početka oseća kao kod kuće, zbog dobre atmosfere i još bolje ekipe.

Paleta Dejaninih radova je više nego široka.

blank

Makeover: Dekodiran

Nikola je momak u kome se spaja nespojivo. U zavisnosti od zahteva, on bez poteškoća kreira i jednostavne frizure od 15 minuta kao i one najkompleksnije kojima će posvetiti i do 4 sata. Jednako dobro pravi najrazličitije pletenice i kompleksne svečane frizure. Sa istom lakoćom je upisao i programiranje i Redken frizersku akademiju, ali kaže da je karijera frizera njegov definitivan izbor i najveća želja. Ako ga pitate, iskreno i simpatično će vam reći će da je frizure počeo da pravi još u kao klinac u predškolskom, ali da tek sada može da kaže da je zadovoljan rezultatima. Danas, on radi na tome da što bolje savlada najnovije tehnike šišanja i kolorizacije.

Nikoline frizure govore same za sebe.

blank

Nadgradnja je ključ

Kažu da je za majstorstvo potrebno 10 godina… naša Rakel stvara već 25. Ona je ekspert za nadogradnju kose svim tehnikama, jer se njima bavi i usavršava ih već 15 godina. Šišanje i kolorizacija nemaju tajni za nju. Seminari i stručne konferencije su njeno gorivo i zna da kaže da će ovim poslom prestati da se bavi tek onog trenutka kada shvati da više ne želi da stiče nova znanja i prati trendove. Njeno pravilo je da prvo sasluša, pa tek onda daje savet. Više od svega ispunjava je rad sa ljudima, a kaže da je frizura uspela tek kada po završenom poslu dobije i osmeh i poljubac.

Rakelin rad prepoznaćete po kvalitetu.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.