Proizvodi
Svi proizvodi koji su dostupni za kupovinu na našem sajtu su novi i originalni. Trudimo se da pružimo tačne informacije o proizvodima, uključujući slike i opise, ali ne garantujemo da su informacije u potpunosti tačne, kompletno ažurirane ili bez grešaka.

Cene i plaćanje
Cene proizvoda na našem sajtu su navedene u vašoj lokalnoj valuti i uključuju PDV. Troškovi isporuke će biti dodati na krajnju cenu tokom procesa kupovine. Prihvatamo različite načine plaćanja, plaćanje pouzećem, plaćanjem preko računa i druge elektronske metode plaćanja.

Odricanje od odgovornosti
Makeover doo ne preuzima odgovornost za štetu koju korisnik pretrpi usled: toga što nije pročitao Uslove korišćenja; nemogućnosti da se izvrši kupovina preko veb-sajta iz opravdanih razloga; nemogućnosti korišćenja veb-sajta zbog održavanja, obezbeđenja ili bilo kog drugog tehničkog razloga, kao i usled uskraćivanja pristupa veb-sajtu zbog nedozvoljenih načina korišćenja.

Izjava o konverziji.
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).
Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Cena proizvoda i troškovi dostave
Kupoprodajna cena proizvoda je naznačena na Veb-sajtu pored svakog proizvoda i uključuje PDV s obzirom da je Makeover doo u sistemu PDV-a.

Kupoprodajna cena proizvoda je izražena u RSD i biće naplaćena u valuti zemlje iz koje se vrši plaćanje u protivvrednosti sistema preko kojeg vršite plaćanje.

Narudžbine
Naručene proizvode šaljemo na adresu koju ste uneli tokom procesa kupovine. Pre slanja proizvoda, kontaktiraćemo vas da potvrdimo detalje narudžbine i adresu isporuke. Nakon što smo primili vašu narudžbinu, šaljemo vam potvrdu o prijemu narudžbine na e-mail.

Isporuka
Trudimo se da isporuka bude što brža i efikasnija. Isporuku vršimo u dogovorenom roku od 2-7 radnih dana, u zavisnosti od destinacije isporuke. Ukoliko dođe do zakašnjenja u isporuci, kontaktiraćemo vas i obavestiti o novom roku isporuke.

Povrat proizvoda
Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, imate pravo da ga vratite u roku od 14 dana od dana kada ste primili proizvod. Proizvod mora biti nekorišćen i u originalnom stanju. Troškove povrata snosi kupac, osim u slučaju kada je proizvod oštećen ili neispravan. Nakon što primimo povraćaj proizvoda, vratićemo vam novac u roku od 14 dana.

Reklamacije
Ukoliko primetite neispravnost ili oštećenje proizvoda koji ste naručili, molimo vas da nas odmah kontaktirate putem našeg kontakt obrasca na sajtu. Razmotrićemo vašu reklamaciju i dati vam odgovor u najkraćem mogućem roku.

Završne odredbe
Imamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo ove Uslove kupovine i isporuke, bez obaveze da vas obavestimo o tome. Preporučujemo vam da periodično proveravate Uslove kako biste bili upoznati sa svim izmenama. Korišćenjem našeg sajta nakon izmena Uslova, prihvatate no ve Uslove.

Zadržavamo pravo da otkazemo narudžbinu u slučaju greške u ceni, dostupnosti proizvoda ili drugih faktora koje smatramo relevantnim. Ukoliko dođe do otkazivanja narudžbine, kontaktiraćemo vas i dati vam opciju da izaberete drugi proizvod ili da vam vratimo novac.

Odgovorni smo za proizvode koje prodajemo, ali ne snosimo odgovornost za bilo kakve posledice koje mogu proizaći iz korišćenja naših proizvoda. Kupovinom na našem sajtu prihvatate ovaj rizik.

Ove Uslove kupovine i isporuke regulišu se zakonima vaše zemlje. U slučaju bilo kakvih sporova, pokušaćemo da rešimo situaciju mirnim putem. Ukoliko to nije moguće, sporovi će biti rešavani pred nadležnim sudom.

Hvala vam na korišćenju našeg sajta i nadamo se da ćete biti zadovoljni našim proizvodima i uslugama.