Afro kikice

Afro kikice

su sve popularnija frizura, koja se dobija pletenjem vaše prirodne kose ili sa nadogradnjom vestačke, koja se zajedno sa prirodnom plete u kikice od njenog korena. Neki od glavnih benefita ove frizure su praktičnost, nezahtevnost održavanja, ali i to da kosa u ovom obliku izgleda znatno bujnije i punije.

 

Zašto baš afro kikice

Afro kikice su veoma praktične za održavanje. Sa njima možete praviti razne frizure, kao što su punđe i repovi, i što je najvažnije ništa od toga ne može da pokvari njihov izgled i strukturu. Ne štete kosi, naprotiv, kosa brže raste kada je upletena u pletenice. Sinetetičke vlasi koje se pletu sa vašom kosom mogu biti u raznim bojama, od upečatljivih fluorescentih kolorita do umerenih i prirodnih nijansi.

blank

Da li su namenjene svim dužinama

Iz praktičnih razloga – nisu. Minimalna dužina kose je 10 cm, jer samo pramenovi duži od ovoga mogu da „drže“ kikice, a da pri tom veštački umeci ne klize i ne odvajaju se od prirodne vlasi.

 

Kada je pravo vreme za kikice

One su najtraženije tokom leta, upravo zbog njihovog lakog održavanja: ne zahteva feniranje, niti uvijanje, dovoljno je samo oprati teme (znatno ređe nego kada je obična frizura u pitanju) i uvek imate sređenu kosu za svaku priliku.

 

Pre dolaska u salon

Dan pre zakazanog termina je potrebno oprati kosu, a pre samog dolaska u salon ju je potrebno dobro očešljati.

Za boravak u salonu je potrebno izdvojiti od pet do osam sati, a nakon toga dobijate frizuru koja će trajati dva do tri meseca.

blank

Održavanje afro kikica

Kosu perite na uobičajen način: dobri operite teme, nanesite balzam ili pakovanje i dobro isperite. Preporučujemo vam da kosu ne sušite fenom, već da je pustite da se osuši na prirodnoj temperaturi.

 

Cena afro kikica

Cena afro kikica varira od dužine vaše kose, koliko su sitne i dugačke. Zbog toga preporučujemo konsultacije pre samog zakazivanja termina.

 

Zakazivanje afro kikica

Zbog specifičnosti afro kikica, jer cena može da varira u zavisnosti od vaših želja, a samim tim i vreme potrebno za njihovo pravljenje, zakazivanje je moguće samo pozivom ili lično u studiju.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.