Balejaž

Balejaž tehnika…

…je idealno rešenje kolorizacije kose za sve dame koje žele promenu. Predstavlja tehniku nijansiranja tj. farbanje kose slobodnom rukom i upravo je ovo to ono što je izdvaja od svih ranijih trendova stilizovanja kose – osvežen izgled kose, moderan, a nenametljiv sjaj.

Ova tehnika podrazumeva farbanje izdvojenih pramenova gde se farba nanosi u vrlo tankom sloju, a debljina tretiranih pramenova se postepeno povećava prilikom približavanja vrhovima pramenova kose, što stvara izuzetan efekat na kosi.

 

Zašto baš balejaž?

Prednosti balejaž nijansiranja kose su mnogobrojne. Glavna je svakako ta što ova vrsta kolorizacije kose ne zahteva redovna „održavanja“, kao što je farbanje izrastaka, a eventualno se preporučuje povremeno nanošenje preliva radi dobijanja dodatnog sjaja.

Ono što balejaž tehniku čini vrlo popularnom jeste i to što stvara apsolutno personalizovanu boju. Kosa uz pomoć ovog metoda farbanja ostaje zdrava, ostavljajući utisak autentičnog i prirodnog sjaja.

Benefit je i u tome što odlukom o prirodnom nijansiranju menjate izgled vaše kose na vrlo moderan način, zadržavajući pri tom njen postojeći ton.

 

Šta bi trebalo da znate pre nijansiranja kose balejaž tehnikom?

Ovu vrstu kolorizacije kose bi trebalo prepustiti isključivo frizerskim profesionalcima, jer zahteva određenu veštinu. Postoje činjenice koje bi trebalo da imate na umu pre nego što stignete do salona.

Kao i kod svih tehnika senčenja kose, balejaž zahteva posvetljavanje, koje podrazumeva blanširanje. Što je vaša početna boja kose tamnija, potrebno je više posla za postizanje željenog krajnjeg rezultata. Dakle, imajte na umu da ćete možda imati više sesija osvetljavanja, u zavisnosti od vaše prirodne boje i boje kakvu želite na kraju procesa.

 

Koliko vremena je potrebno izdvojiti za balejaž?

Trajanje bojenja kose balejaž tehnikom varira od slučaja do slučaja: ukoliko je u pitanju nijansiranje od nekoliko malih pramenova, ceo proces će trajati od pola sata do sat, dok složeniji postupak nijansiranja u više tonova podrazumeva da za boravak u frizeskom salonu izdvojite od tri sata do više sati u zavisnosti kakvu transformaciju kose želite.

 

Balejaž cena

Cena balejaža varira i zavisi od više faktora. Pre svega od dužine i gustine vaše kose, da li je vaša kosa prirodna ili već farbana, kao i da li je potrebno obaviti dodatne usluge, kao što su stavljanje preliva ili farbanje korena.

Najbolju procenu možemo dati ukoliko dođete na besplatne konsultacije. Takođe nam možete i poslati fotografiju svoje kose zajedno sa fotografijom željenog rezultata, na osnovu čega vam možemo poslati okvirnu cenu za kolor transformaciju koju želite.

 

Zakažite balejaž online

Da bi ste zakazali vaš termin online potrebno je od usluga da odaberete balejaž za određenu dužinu kose. U sam paket je uključen i preliv, a feniranje dobijate gratis. Sve ostale usluge su opcione kao što su na primer farbanje korena, olaplex, šišanje ili neki tretman.

Pogledaj neke od naših radova

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This