Besplatne konsultacije

Želiš personalizovanu boju ali nisi sigurna šta je najbolje za tvoju kosu.

Zbog toga su tu konsultacije.

Uživo konsultacije

Su najbolja opcija ukoliko možeš lično da dođeš do nas. Uživo konsultacije su besplatne, ali se zakazuju. Potrebno je da se najaviš kada bi došla da bi ostavili dovoljno vremena da ti se posvetimo. Na ličnim konsultacijama u studiju možemo dati najpreciznije informacije što se tiče tvoje kose, plana rada i šta je sve potrebno uraditi sa kosom da bi se dobila boja ili izgled koji si ti zamislila. Pored toga dobijaš informaciju i koliko bi vremena trebalo da odvojiš za kolorizaciju i/ili tretman i naravno koliko bi to sve koštalo.

Online konsultacije

Su tu ukoliko nisi u mogućnosti da dođeš do nas na lične konsultacije. Kontaktiraj nas na Viber, WhatsApp ili Instagram i uradićemo online konsultacije. Isprati naredne korake da bi nam poslala sve što nam je potrebno za online konsultacije.

1. Dužina i boja

Pošalji nam fotografije svoje kose ako je moguće na prirodnom svetlu gde se lepo vidi trenutna boja i dužina. Bitno je da fotografije budu realne bez filtera i efekata da bi videli što bolje stanje kose.

 

2. Koren

Pošalji nam i fotografiju kose u korenu da bi znali da li i on treba da se farba ili ne. Što više fotografija to bolje.

3. Istorija farbanja

Ukoliko tvoja kosa nije u prirodnoj boji jako nam je bitno da znamo šta si sve radila sa svojom kosom pre nego što si nas kontaktirala. Napiši nam da li si je farbala, blajhala i kako, da li koristila kanu ili neke druge farbe, ili si bila sama svoj mastor. Ovaj korak je veoma bitan za online konsultacije, jer nismo u mogućnosti da vidimo i osetimo tvoju kosu i što više saznamo o njoj možemo ti dati preciznije informacije.

3. Željeni rezultat

Na kraju nam pošalji fotografiju željenog rezultata tj. ono što bi ti želela da dobiješ nakon kolorizacije ili tretmana. Možeš pogledati neke od naših radova ili inspiraciju naći na internetu.

Klikni na dugme u desnom uglu i zakaži svoje besplatne uživo konsultacije ili nam pošalji poruku na Viber, WhatsApp ili Instagram za online konsultacije.

Pogledaj neke od naših radova

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Pin It on Pinterest

Share This