Blajhanje kose

Pre blajhanja.

Blajhanje kose…

…je metod kolorizacije koji prethodi farbanju, koje može da posvetli kosu i do osam nijansi. U pitanju je tretman izvlačenje pigmenta iz kose, da bi se dlaka pripremila za nijaniranje koje sledi. Može se raditi u varijanti blajhanja cele kose, ili samo njenog korena. Blajhanje je neophodno kada se odlučujete za farbanje u znatno svetlije nijanse nego što je vaša podloga ili, pak, kada je potrebno izjednačiti tonove podloge kose. “Izbeljivanje” se, takođe, obavlja kada je u pitanju priprema kose za kolorizacije kakve su balejaž, ombre i sombre. Tada se umesto cele kose blajhanjem tretiraju samo pojedinačni pramenovi, koji se dalje nijansiraju raznim prelivima.

 

Koliko traje proces blanširanje?

Vreme trajanja blanširanja zavisi od strukture kose. Stoga ukoliko imate retku i prirodno suvu kosu, trebaće vam manje vremena, dok će dame sa gustom kosom ili vlasima sklonim mašćenju morati da odvoje više vremena za ovu vrstu tretmana.

Posle blajhanja.

Kako se neguje kosa nakon blajhanja?

Nakon tretmana blajhanja, kosa postaje osetljiva i potrebna joj je nega, ali važna činjenica jeste da se ne gubi keratin u samoj vlasi. U zavisnosti od kvaliteta kose, ali i samog temena u našem salonu možete dobiti preporuke za profesionalne maske koje će regenerisati vašu kosu i nahraniti oštećenja koja su se desila i procesu posvetljenja kose. Ono što će vašoj vlasi svakako najviše prijati i obnoviti je nakon kolorizacije je profesionalni tretman kose. U našem studiju postoje tretmani za oporavak, keratinsko ispravljanje, botoks, negu i volumen kose.

 

Blajhanje cena

Cena blajhanja varira i zavisi od više faktora. Pre svega od dužine i gustine vaše kose, da li je vaša kosa prirodna ili već farbana, kao i da li je potrebno obaviti dodatne usluge kao što je farbanje korena kose.

Najbolju procenu možemo dati ukoliko dođete na besplatne frizerske konsultacije. Takođe nam možete i poslati fotografiju svoje kose zajedno sa fotografijom željenog rezultata, na osnovu čega vam možemo poslati okvirnu cenu za kolor transformaciju koju želite.

 

Zakažite blajhanje

Blajhanje kose se ne može zakazati online i ovaj tretman zakazujemo isključivo nakon ličnih konsultacija jer jedino tako možemo biti sigurni šta treba raditi sa vašom kosom, kao i da smo vam dali sve neophodne informacije što se tiče vremena koliko će blajhanje trajati i naravno cene tretmana.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Pogledaj neke od naših radova

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This