Šišanje i feniranje…

 

Sve uvek kreće od negovane, odlično ošišane kose. Takvu kosu je potom moguće oblikovati na najrazličitije načine, od ispravljanja i lokni do najrazličitijih pletenica i svečanih frizura. Bilo da održavaš dužinu, želiš radikalnu promenu ili samo lepu kosu u kojoj ćeš uživati, na raspolaganju smo ti.

Svečane frizure…

 

Za važne prilike, važno je da odabereš nešto što je baš za tebe. Dođi i pokaži nam šta te inspiriše, a mi ćemo tvoju želju prilagoditi tvojoj kosi i obliku lica, i smisliti način kako da sve to izgleda što bolje i potpuno jedinstveno. Kada su svečane frizure u pitanju, važno nam je da ih napravimo tako da izdrže jako dugo, a da se pritom odlično fotkaju.

previous arrow
next arrow
Slider

Više fotografija možete videti u GALERIJI ili pogledati neke naše VIDEO snimke.

previous arrow
next arrow
Slider

Zakaži svoj termin…

 

… i pogledaj cene usluga ovde, ili samo dođi da vidiš gde smo. Saznaj više o kursevima, uslugama, načinu na koji radimo i brendovima koje koristimo. Postavi nam sva dodatna pitanja putem kontakt forme, ili nas zaprati na društvenim mrežama i budi u pripravnosti za sve akcije i popuste koje redovno organizujemo. Prati novosti, i vidi kako ti se dopada atmosfera kod nas.

Očekujemo te.