Frizure

Za važne prilike, važno je da odabereš nešto što je baš za tebe. Dođi i pokaži nam šta te inspiriše, a mi ćemo tvoju želju prilagoditi tvojoj kosi i obliku lica, i smisliti način kako da sve to izgleda što bolje i potpuno jedinstveno.

Vaša kosa i frizura…

…su prvi i najuočljiviji deo vaše lepote. U svečanim prilikama, frizura dobija poseban značaj, jer određuje ton za ceo izgled.

Svečane frizure su ono po čemu smo mi poznati. Naš tim čine vešti i precizni frizeri, koji znaju da ideje sprovedu u delu i da daju savet svim damama koje za idejama tragaju. Od nas uvek možete dobiti iskreno mišljenje i stručan predlog o frizuri koja je najpogodija za priliku za koju se pripremate.

 

60 minuta do savršene frizure

Vreme koje je potrebno da izdvojite za svečanu frizuru kod nas je sat vremena. Ukoliko se odlučite za frizuru i šminku… Saznaj više…

blank

Sve popularnija frizura…

…koja se dobija pletenjem vaše prirodne kose ili sa nadogradnjom vestačke, koja se zajedno sa prirodnom plete u kikice od njenog korena. Neki od glavnih benefita ove frizure su praktičnost, nezahtevnost održavanja, ali i to da kosa u ovom obliku izgleda znatno bujnije i punije.

 

Zašto baš afro kikice

Afro kikice su veoma praktične za održavanje. Sa njima možete praviti razne frizure, kao što su punđe i repovi, i što je najvažnije ništa od toga ne može da pokvariSaznaj više…

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.