Keratin tretman za ispravljanje kose

Keratinski tretman

je proces dubinskog obnavljanja vlasi, koji rezultira sjajnim, zdravim i urednim izgledom Vaše kose, koji traje nekoliko meseci.

Kosa nakon ovog tretmana odoleva svim spoljnim faktorima koje je oštećuju ili čine neposlušnom. Keratin obezbeđuje efekat zdrave i uvek isfenirane kose, čak i nakon njene kolorizacije ili izloženosti spoljnim uticajima isušivanja (sunce, feniranje, peglanje).

U našem Makeover salonu se ovaj proces obavlja sa jednim od najluksuznijih i najpriznatijih keratinskih brendova, a to je CADIVEU Plastica dos Fios. Takođe, svi naši frizeri su prošli obuku za rad sa ovom vrstom keratina, što dodatno garantuje savršen ishod keratinskog tretmana kose. 🙂

Šta je, ustvari, keratin?

90% svake vlasi sastoji se od prirodnog proteina, koji se naziva KERATIN. On se prilikom hemijskih i termičkih tretmana kose razgrađuje, što dovodi do njenog oštećenja, smanjenja elastičnosti i kidanja.

Upravo keratinski tretmani nadoknađuju ovaj protein dlaci, regenerišu njene oštećene strukture i nadoknađuju joj izgubljeni sjaj i negovan izgled. Sasvim logično i prirodno, zar ne? J I bez razloga za dilemu o bezbednosti tretmana 🙂

 

Kome je namenjeno keratinsko ispravljanje kose i koliko često je potrebno obnavljati ga?

Keratinsko pakovanje je namenjeno svim tipovima kose. Najviše se preporučuje farbanoj i oštećenoj kosi, ali je svakako pogodno i za prirodnu i hemijski netretiranu dlaku. Ukoliko postoji kolorizacija na kosi, keratin se najčešće ponavlja nakon tri ili četiri meseca, ili na dva ukoliko je u pitanju nefarbana kosa.

 

Cena keratina u Makeover studiju

Ukupna cena tretmana zavisi od potrošnje keratina, kao i dužine i bujnosti vaše kose.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This