Keratin tretman za ispravljanje kose

Keratinski tretman

je proces dubinskog obnavljanja vlasi, koji rezultira sjajnim, zdravim i urednim izgledom Vaše kose, koji traje nekoliko meseci.

Kosa nakon ovog tretmana odoleva svim spoljnim faktorima koje je oštećuju ili čine neposlušnom. Keratin obezbeđuje efekat zdrave i uvek isfenirane kose, čak i nakon njene kolorizacije ili izloženosti spoljnim uticajima isušivanja (sunce, feniranje, peglanje).

U našem Makeover salonu se ovaj proces obavlja sa jednim od najluksuznijih i najpriznatijih keratinskih brendova, a to je CADIVEU Plastica dos Fios. Takođe, svi naši frizeri su prošli obuku za rad sa ovom vrstom keratina, što dodatno garantuje savršen ishod keratinskog tretmana kose. 🙂

Šta je, ustvari, keratin?

90% svake vlasi sastoji se od prirodnog proteina, koji se naziva KERATIN. On se prilikom hemijskih i termičkih tretmana kose razgrađuje, što dovodi do njenog oštećenja, smanjenja elastičnosti i kidanja.

Upravo keratinski tretmani nadoknađuju ovaj protein dlaci, regenerišu njene oštećene strukture i nadoknađuju joj izgubljeni sjaj i negovan izgled. Sasvim logično i prirodno, zar ne? J I bez razloga za dilemu o bezbednosti tretmana 🙂

 

Kome je namenjeno keratinsko ispravljanje kose i koliko često je potrebno obnavljati ga?

Keratinsko pakovanje je namenjeno svim tipovima kose. Najviše se preporučuje farbanoj i oštećenoj kosi, ali je svakako pogodno i za prirodnu i hemijski netretiranu dlaku. Ukoliko postoji kolorizacija na kosi, keratin se najčešće ponavlja nakon tri ili četiri meseca, ili na dva ukoliko je u pitanju nefarbana kosa.

 

Cena keratina u Makeover studiju

Ukupna cena tretmana zavisi od potrošnje keratina, kao i dužine i bujnosti vaše kose.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Pogledaj neke od naših radova

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This