Kolorizacija kose

Želiš savršeno kolorizovanu kosu? Kosu koja izgleda zdravo, presijava se i tonovi se savršeno uklapaju i prelivaju međusobno? Bilo da želiš osvežavanje boje za novu sezonu, potpuno novi look, ili da poboljšaš boju koju trenutno imaš, profesionalna kolorizacija je nešto što će tvojoj kosi dati novu dimenziju.

Zakaži svoj termin i oseti moć koju daje sveže kolorizovana kosa.

Makeover kolorizacija

Naš tim kolorista je tu da udahne novi život i sjaj tvojoj kosi. Višegodišnje iskustvo i konstantne obuke Makover kolorista omogućili su nam da svakoj kosi pristupimo individualno i ispunimo svaki tvoj zahtev kada je kolorizacija u pitanju.

Sombre, Ombre, Balayage, senčenje i pramenovi su samo neke od tehnika kojima naši koloristi vešto barataju. Kako je svaka kosa drugačija, često je potrebno kombinovati više tehnika da bi se dobila željena kolorizacija. Upravo je individualni pristup svakoj kosi razlog zadovoljstva naših dama.

Benefiti

Zašto baš Makeover?

Besplatne konsultacije

Pre nego što krenemo sa kolorizacijom, radimo konsultacije. Najčešće to izgleda tako što nam pokažeš sliku kose i boje koju bi želela, a naš kolorista je tu da proceni da li je baš to moguće da uradimo na tvojoj kosi. Kosultacije postoje kako bismo bili sigurni da na tvom tipu kose možemo da radimo kolorizaciju koju želiš.

Naša puna pažnja

Kada sedneš u frizersku stolicu, kolorista sa kojim radiš je sa tobom od početka do kraja. On radi sve potrebne korake, od pranja kose, mešanja boje, nanošenja boje pa sve do finalnog stilizovanja. Neće se desiti da budeš zaboravljena sa farbom na kosi, ili da je neko drugi umešao farbu.

Individualni pristup

Devojke često jedna drugu pitaju “Koju si to farbu koristila?”. Na ovo pitanje je teško odgovoriti kada je kolorizacija u pitanju. Zašto? Zato što naši koloristi prave kombinacije boja tako da odgovaraju baš tvojoj kosi i željenoj kolorizaciji. To nekada znači i više različitih nijansi boje na različitim delovima kose.

Savršena boja

Samopouzdanje koje dobra kolorizacija donosi je šećer na kraju. Novi kolor će tvom tenu dati blistavost, kosa će biti zdrava, a ti ćeš, sigurni smo, zadovoljno koračati na putu do kuće.

Nega

Iako je kolorizacija kompleksan proces, tokom celog tretmana kolorizacije naši koloristi izbegavaju nepotrebna oštećenja tvoje kose. Nakon tretmana tvoja kosa će biti mekana i zdrava i na izgled i na dodir.

Pre/Posle

Naši Rezultati

10-pre10-posle
12-pre12-posle
13-pre13-posle
Zakazi kolorizaciju kose

Zakaži kolorizaciju i prepusti se profesionalcima

Nakon što zakažeš svoj termin, sve dodatne informacije šaljemo na tvoj email.

Termin je tvoj

U Makeover studiju se nikada neće desiti da se pojaviš, a da je tvoj termin zauzet. Ozbiljno pristupamo zakazivanju termina, kako bismo otklonili bilo kakav stres.

Bez kašnjenja

Neće se desiti da kolorista kasni, da obavlja nešto tokom tvog termina, ili bilo šta slično. Kolorizacija će biti gotova u okviru vremena koje smo prethodno dogovorili.

Savršena boja

Naš cilj je da iz salona izađeš zadovoljna. Naši koloristi slušaju tvoje želje, daju ti sugestije i kreću sa radom tek kada ste oboje sigurni šta želiš. Nikada se neće desiti da završiš sa bojom suprotnom od one koju si želela.

Uštedi novac

Često kod nas dođu devojke koje su imale loše iskustvo farbanja kod kuće, ili u neproverenom salonu gde kolorizacija nije urađena kako treba. Na saniranje loše kolorizacije često je potrebno izdvojiti dosta novca. Dolaskom u Makover na kolorizaciju uštedećeš jer ćeš dobiti kvalitetno urađen kolor, koji neće oštetiti tvoju kosu.

Uštedi vreme

Glavna prednost kolorizacije je što uglavnom narednih 6 meseci od kolorizacije ne moraš da posećuješ salon za kolorizaciju. Često farbanje oduzima mnogo vremena i nije uvek jednostavno naći vreme za posetu koloristi.

Uštedi nerve

Na stres koji loše urađena kolorizacija, oštećena ili spaljena kosa može da donese - zaboravi. Naši koloristi ne prave greške. Za to je zaslužno višegodišnje iskustvo kolorizacije različitih tipova kose. Zato zakaži kolorizaciju, i prepusti se sigurnim rukama Makover kolorista.

0 +
Kolorizacija
0 +
Preliva
0 +
Kolor korekcija
0 +
Tuba boje

Recenzije

Šta kažu klijenti

Emily Che
Emily Che
Opširnije
First time dying my hair. Amazing experience. I was really nervous but Voja(my hairdresser) was so nice and did such an amazing job with helping me feel at ease as well as making my hair look the best. As i have a lot of hair and Voja insisted on doing my balayage the right way, we had to spend half a day together and Voja and Milica(who is makeup artist) constantly made sure i was comfortable.

Also i have to say i decided to come on recommendation as i saw his work on very color damaged hair which after he was done with it looked very healthy and shiny. No doubt would recommend.
Ivana Đukanović
Ivana Đukanović
Opširnije
Sve pohvale za frizerku Natašu, koja je uspela kolorizacijom i šisanjem da mi napravi frizuru tačno onakvu kakvu sam joj pokazala na slici. Ranije sam govorila da su frizeri umetnici, ali nisu mađioničari. Sad povlačim reč. Ako želite MAGIJU dođite u Makeover. Hvala na predivnom druženju.
Najbolji ste u svemu.
Samo tako nastavite.
Jelena Ilić
Jelena Ilić
Opširnije
Predivan salon. Za sve usluge, od zakazivanja, preko kosultacija, do kolorizacije , čista 10ka. Zaposleni su divni. Hvala puno svima, posebno Voji, za sjajnu kolorizaciju. Vidimo se ponovo 👌
Ana Markovic
Ana Markovic
Opširnije
Fantastični su. Svi su sjajni i ljubazni a pre svega pravi profesionalci. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ Mislila sam da za moju boju kose nema nade ali kad sam prezadovoljna izašla iz studija, srećna zbog boje koja mi se dopada, znam da sam našla savršeno mesto za sve moje buduće MAKEOVER inspiracije. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️Hvala Vam puno. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Odgovori

Često postavljana pitanja

Cena kolorizacija zavisi od nekoliko faktora kao što su dužina kose, trenutno stanje i boja, istorija farbanja kao i šta želiš da postignemo. U zavisnosti od ovih faktora cena se kreće od 6500din pa naviše. Možeš zakazati uslugu Balayage/Pramenovi, a mi ćemo te kontaktirati da bi ti dali informacije o ceni i za potvrdu termina.
Trajanje kolorizacije zavisi od više faktora kao što je dužina i gustina kose, trenutna boja, stanje kose i šta je ono što želiš da dobiješ kao krajni rezultat. U zavisnosti od ovih faktora kolorizacija najčešće traje između 4 i 6 sati.
Nama je glavni prioritet da kosa nakon kolora ostane zdrava i zbog toga pažljivo pratimo ceo proces kolorizacije. Negujemo individualan pristup pa će te jedan kolorista voditi od početka do kraja.
U ovakvim slučajevima mamama nudimo mogućnost da ih u isto vreme radi dvoje kolorista što ubrzava proces za par sati.
Obzirom da kolori traju više sati i zauzimaju jednom koloristi skoro celu smenu, da bi mogla da biraš termin koji tebi najviše odgovara najbolje je zakazati nedelju do dve unapred.

Da bismo mogli da ti pomognemo oko izbora najbolja opcija je da dođeš kod nas na besplatne konsultacije sa koloristima da ti pogledaju kosu i kažu šta je potrebno uraditi kako biste došli do rezultata koji želiš. Druga opcija je da nam pošalješ fotografije svoje kose i fotografije kako bi volela da tvoja kosa na kraju izgleda. Više o konsultacijama možeš pročitati ovde.

U ovom slučaju lične konsultacije su neophodne i najbolje je da nas pozoveš i zakažeš besplatne konsultacije da bi mogli naši koloristi da ti pogledaju kosu i procene šta je moguće dobiti nakon neuspešnog farbanja i da damo informacije šta je potrebno uraditi da bismo ispravili boju i oporavili kosu.

BRENDOVI

Radovi

Naše radove pogledaj na društvenim mrežama

USLUGE
OBUKE
GALERIJA