Kolorizacija kose

Želiš savršenu boju kose, ali ne znaš kome da se obratiš i šta sve treba da znaš pre konačne odluke? Potrebna ti je profesionalna kolorizacija! Kada pokloniš poverenje Makeover koloristima, tvoja kosa će izgledati zdravo, presijavati se i prelivati u savršenim tonovima. Bez obzira na to da li ti je potrebno osvežavanje boje za novu sezonu, potpuno novi look ili poboljšanje boje koju trenutno imaš, profesionalna kolorizacija je nešto što će tvojoj kosi dati novu dimenziju.

Zakaži svoj termin i oseti moć koju daje sveže kolorizovana kosa.

Makeover kolorizacija

Naš tim profesionalnih kolorista zna kako da udahne novi život i sjaj tvojoj kosi. Sombre, Ombre, Balayage, senčenje, farbanje kose i pramenovi samo su neke od tehnika kojima Makover koloristi vešto barataju. Kroz višegodišnje iskustvo i konstantne obuke naučili smo kako da svakoj kosi pristupimo individualno i ispunimo zahteve dama kojima je potrebna kvalitetna kolorizacija kose.

Razlog zadovoljstva žena koje nam se uvek rado vraćaju i preporučuju Makeover studio leži u individualnom pristupu svakoj kosi. Tajna naše vrhunske kolorizacije je je kombinovanje više tehnika, mnogo strpljenja i pažnje, a glavni cilj koji imamo je zadovoljstvo i osmeh na licu dame kada ugleda svoju novu boju kose u ogledalu. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, znanju, konstantnom usavršavanju i proizvodima vrhunskog kvaliteta, tvoja kosa će ostati zdrava i sjajna sa novom bojom i presijavaće se u tonovima o kojima si oduvek maštala.

Benefiti

Zašto baš Makeover?

Besplatne konsultacije

Pre nego što počnemo sa kolorizacijom, obavezne su besplatne konsultacije o tvojoj kosi. Najčešće to izgleda tako što nam pokažeš sliku boje koju bi želela, a naš kolorista je tu da proceni na koji način će postići efekat koji si zamislila.

Sve je moguće i izvodljivo, pitanje je samo kako će se to odraziti na tvoju kosu, koliko vremena je potrebno i šta sve treba uraditi pre postizanja krajnjeg rezultata. Konsultacije postoje kako bismo bili sigurni da će na tvom tipu kose kolorizacija biti uspešna, a ti zadovoljna, jer tvoj osmeh u ogledalu je naš krajnji cilj.

Naša puna pažnja

Kada sedneš u frizersku stolicu, kolorista sa kojim radiš je sa tobom od početka do kraja. On preduzima sve neophodne korake kada je u pitanju kolorizacija tvoje kose. Od pranja kose, mešanja boje, nanošenja farbe pa sve do finalnog stilizovanja. Ništa ne prepušta slučaju i rukama nekog drugog. Neće se desiti da budeš zaboravljena sa farbom ili blanšem na kosi ili da je neko drugi umešao tvoju boju pa pogrešio nijansu.

Termin koji si zakazala posvećen je samo tebi, zato što su i nama lepota tvoje kose i uspešan tretman najvažniji. Sa nama je tvoja kosa sigurna i ostaje zdrava!

Individualni pristup

Devojke često jedna drugu pitaju: „Koju si to farbu koristila?” Zatim dođu u Makeover studio i traže istu boju za svoju kosu. Ovaj zahtev veoma je teško ispuniti kada je kolorizacija kose u pitanju. Naši koloristi prave kombinacije boja koje odgovaraju baš tvojoj kosi i znaju kojim postupkom će doći do efekta kojim ćeš biti zadovoljna. To nekada znači i više drugačijih nijansi boje na različitim delovima kose.

Individualni pristup svakoj dami naš rad čini posebnim, a tvoju kosu jedinstvenom, zdravom i sjajnom. Zbog toga su konsultacije i detaljan razgovor o tvojoj kosi obavezni pre početka kolorizacije.

Savršena boja

Samopouzdanje koje dobra i kvalitetna kolorizacija kose donosi svakoj dami je kao jagoda na vrhu torte. Cilj profesionalnih kolorista Makeover studija je besprekorna kosa koja je zadržala sjaj i zdrav izgled, jer sve tretmane radimo najkvalitetnijim preparatima. Nova boja i tonovi kose biće usklađeni sa tvojim tenom, temperametnom i stilom. Kosa će blistati, a ti ćeš biti zadovoljna i puna samopouzdanja u svakoj životnoj situaciji.

Ove naše reči potvrđuju brojne dame koje nam uvek iznova poklanjaju poverenje u kolorizaciji kose. Pronađi boju koju želiš da imaš na svojoj kosi, zakaži besplatne konsultacije i prepusti se rukama naših iskusnih kolorista.

Nega

Iako je kolorizacija kompleksan i zahtevan proces, tokom celog tretmana naši koloristi izbegavaju nepotrebna oštećenja tvoje kose. Za svaku kolorizaciju biramo najkvalitetnije profesionalne proizvode. Sve preparate koristimo isključivo prema uputstvima, prilagođavamo ih kvalitetu i stanju tvoje kose i ne dozvoljavamo da dođe do oštećenja.

Pored toga što ćemo postići tonove i boju koju si želela, nakon tretmana tvoja kosa će biti mekana i zdrava, kako na izgled, tako i na dodir. Važno nam je da sve naredene kolorizacoje budu uspešne i besprekorne i zbog toga posebnu pažnju poklanjamo nezi i očuvanju kvaliteta tvoje kose.

Pre/Posle

Naši Rezultati

Crna kosa pre kolorizacijePosle kolorizacije kose
Plavusa pre kolorizacije koseKolorizacija kose
Prelepa kolorizacija kose13-posle
Kolorizacija kose zakazivanje

Zakaži kolorizaciju i prepusti se profesionalcima

Nakon što zakažeš svoj termin za kolorizaciju kose, sve dodatne informacije šaljemo na tvoj e-mail.

Termin je tvoj

U Makeover studiju se nikada neće desiti da se pojaviš, a da je tvoj termin zauzet. Ozbiljno pristupamo zakazivanju termina, kako bismo otklonili bilo kakav stres. Korisitmo jedinstven sistem zakazivanja i do zabune ili propusta ne može da dođe.

Bez kašnjenja

Neće se desiti da kolorista kasni, da obavlja nešto tokom tvog termina. Kolorizacija će biti gotova u okviru vremena koje smo prethodno dogovorili. Poštujemo tvoje vreme, obaveze i organizaciju, a to znaju sve dame koje su nam ukazale poverenje.

Savršena boja

Naš cilj je da iz salona izađeš zadovoljna. Makeover koloristi slušaju tvoje želje, daju ti sugestije i kreću sa radom tek kada ste oboje sigurni šta želiš. Nikada se neće desiti da završiš sa bojom suprotnom od one koju si želela.

Uštedi novac

Često u naš studio dođu devojke koje su imale loše iskustvo sa farbanjem kod kuće ili se prepustile neprofesionalnim frizerima koji kolorizaciju nisu uradili kako treba. Na saniranje loše kolorizacije često je potrebno izdvojiti dosta novca i vremena.

Dolaskom u Makover studio na kolorizaciju kose u startu ćeš uštedeti, jer ćeš dobiti kvalitetno urađen kolor, koji neće oštetiti tvoju kosu.

Uštedi vreme

Glavna prednost kolorizacije je što uglavnom narednih 6 meseci od tretmana ne moraš da posećuješ salon za kolorizaciju. Nema potrebe za dodatnim farbanjem i korekcijom boje.

Znamo da često zakazivanje farbanje oduzima mnogo vremena i nije uvek moguće organizovati se, s obzirom na obaveze i užurban način života. Zbog toga je kolorizacija idealno rešenje za dame koje znaju da cene svoje vreme.

Uštedi nerve

Na stres koji loše urađena kolorizacija, oštećena ili spaljena kosa može da donese - zaboravi. Naši koloristi ne prave greške. Za to je zaslužno višegodišnje iskustvo kolorizacije različitih tipova kose, proizvodi vrhunskog kvaliteta i znanje koje se konstantno unapređuje.

Zato zakaži kolorizaciju i prepusti se sigurnim rukama Makover kolorista. Zadovoljstvo krajnjim rezultatom i zdravim izgledom tvoje kose biće obostrano.

Kolorizacija
0 +
Preliva
0 +
Kolor korekcija
0 +
Tuba boje
0 +

Recenzije

Šta kažu klijenti

Emily Che
Emily Che
Opširnije
First time dying my hair. Amazing experience. I was really nervous but Voja(my hairdresser) was so nice and did such an amazing job with helping me feel at ease as well as making my hair look the best. As i have a lot of hair and Voja insisted on doing my balayage the right way, we had to spend half a day together and Voja and Milica(who is makeup artist) constantly made sure i was comfortable.

Also i have to say i decided to come on recommendation as i saw his work on very color damaged hair which after he was done with it looked very healthy and shiny. No doubt would recommend.
Ivana Đukanović
Ivana Đukanović
Opširnije
Sve pohvale za frizerku Natašu, koja je uspela kolorizacijom i šisanjem da mi napravi frizuru tačno onakvu kakvu sam joj pokazala na slici. Ranije sam govorila da su frizeri umetnici, ali nisu mađioničari. Sad povlačim reč. Ako želite MAGIJU dođite u Makeover. Hvala na predivnom druženju.
Najbolji ste u svemu.
Samo tako nastavite.
Jelena Ilić
Jelena Ilić
Opširnije
Predivan salon. Za sve usluge, od zakazivanja, preko kosultacija, do kolorizacije , čista 10ka. Zaposleni su divni. Hvala puno svima, posebno Voji, za sjajnu kolorizaciju. Vidimo se ponovo 👌
Ana Markovic
Ana Markovic
Opširnije
Fantastični su. Svi su sjajni i ljubazni a pre svega pravi profesionalci. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ Mislila sam da za moju boju kose nema nade ali kad sam prezadovoljna izašla iz studija, srećna zbog boje koja mi se dopada, znam da sam našla savršeno mesto za sve moje buduće MAKEOVER inspiracije. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️Hvala Vam puno. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Odgovori

Često postavljana pitanja

Cena kolorizacija zavisi od nekoliko faktora kao što su dužina kose, trenutno stanje i boja, istorija farbanja kao i šta želiš da postignemo. U zavisnosti od ovih faktora cena se kreće od 6500din pa naviše. Možeš zakazati uslugu Balayage/Pramenovi, a mi ćemo te kontaktirati da bi ti dali informacije o ceni i za potvrdu termina.

Trajanje kolorizacije zavisi od više faktora kao što je dužina i gustina kose, trenutna boja, stanje kose i šta je ono što želiš da dobiješ kao krajni rezultat. U zavisnosti od ovih faktora kolorizacija najčešće traje između 4 i 6 sati.

Nama je glavni prioritet da kosa nakon kolora ostane zdrava i zbog toga pažljivo pratimo ceo proces kolorizacije. Negujemo individualan pristup pa će te jedan kolorista voditi od početka do kraja.

U ovakvim slučajevima mamama nudimo mogućnost da ih u isto vreme radi dvoje kolorista što ubrzava proces za par sati.

Obzirom da kolori traju više sati i zauzimaju jednom koloristi skoro celu smenu, da bi mogla da biraš termin koji tebi najviše odgovara najbolje je zakazati nedelju do dve unapred.

Da bismo mogli da ti pomognemo oko izbora najbolja opcija je da dođeš kod nas na besplatne konsultacije sa koloristima da ti pogledaju kosu i kažu šta je potrebno uraditi kako biste došli do rezultata koji želiš. Druga opcija je da nam pošalješ fotografije svoje kose i fotografije kako bi volela da tvoja kosa na kraju izgleda. Više o konsultacijama možeš pročitati ovde.

U ovom slučaju lične konsultacije su neophodne i najbolje je da nas pozoveš i zakažeš besplatne konsultacije da bi mogli naši koloristi da ti pogledaju kosu i procene šta je moguće dobiti nakon neuspešnog farbanja i da damo informacije šta je potrebno uraditi da bismo ispravili boju i oporavili kosu.

BRENDOVI

Radovi

Naše radove pogledaj na društvenim mrežama