Kolorizacija kose

Osveži svoju boju ili isprobaj nešto potpuno novo. Konsultuj se sa nama, jer najviše volimo kada zajedno smišljamo nove načine da tvoju kosu pretvorimo u nešto što te raduje i što ćeš obožavati. U sigurnim si rukama profesionalaca koji znaju kako da tretiraju i čuvaju različite tipove kose. Opusti se i biraj.

Balejaž  tehnika…

…je idealno rešenje kolorizacije kose za sve dame koje žele promenu. Predstavlja tehniku nijansiranja tj. farbanje kose slobodnom rukom i upravo je ovo to ono što je izdvaja od svih ranijih trendova – osvežen izgled kose, moderan, a nenametljiv sjaj. 

Ova tehnika podrazumeva farbanje izdvojenih pramenova gde se farba nanosi u vrlo tankom sloju, a debljina tretiranih pramenova se postepeno povećava prilikom približavanja vrhovima pramenova kose, što stvara izuzetan efekat.

 

Zašto baš Balayage

Prednosti Balayage nijansiranja nijansiranja su mnogobrojne. Glavna je svakako ta što ova vrsta kolorizacije kose ne zahteva redovna „održavanja“, kao što je farbanje izrastaka, a eventualno se preporučuje… Saznaj više.

Ombre tehnika..

…je pravi izbor za sve devojke koje idu u korak sa modnim trendovima, jer predstavlja stil farbanja kose koji godinama opstaje kao jedan od najtraženijih i najpopularnijih. Radi se na svim tipovima kose, bojama i teksturama, vrlo je moderan i vrlo zahvalan za održavanje, jer nakom  ombrea izrastaka gotovo i da nema 😊

 

Zašto baš Ombre

Veliki plus ombre boje kose jeste taj što predstavlja vrstu kolorizacije, koja ne zahteva previše obaveza nakon farbanja, te na naredni odlazak kod frizera možete računati tek nakon pet, šest meseci. Naime, gornja sekcija sa rastom kose svakako ostaje tamna, te je izrastak… Saznaj više.

Sombre tehnika…

…je stil nijansiranja vlasi sličan ombre tehnici, ali znatno suptilniji i “mekši”, te se preporučuje svim damama koje su u potrazi za što “prirodnijim” promenama boje kose. Sa ovom metodom, postoji manji kontrast između kose na korenu i kose na krajevima, a tamna nijansa na korenima suptilno gradira u boju na krajevima. Neke “čarobne” verzije Sombre-a su Caramel Sombre i Mocha Sombre. Zvuči primamljivo, a izgleda gotovo savršeno 😊

 

Zašto baš Sombre

Sombre frizura, više od svih ostalih stilova nijansiranja kose, zahteva najmanje obaveza održavanja, te je naredni odlazak kod frizera predviđen tek nakon pet, šest meseci. Takođe, ukoliko se i pre toga… Saznaj više.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.