Kolorizacija kose

Osveži svoju boju ili isprobaj nešto potpuno novo. Konsultuj se sa nama, jer najviše volimo kada zajedno smišljamo nove načine da tvoju kosu pretvorimo u nešto što te raduje i što ćeš obožavati. U sigurnim si rukama profesionalaca koji znaju kako da tretiraju i čuvaju različite tipove kose. Opusti se i biraj.

(balejaž) je tehnika nijansiranja kose koja je u čitavom svetu uvela pravu frizersku revoluciju. Predstavlja najsuptilniji način osvetljavanja kose, koji stvara prirodan efekat, popularno nazvan „sunce u kosi“.

Ova tehnika podrazumeva farbanje pramenova u ton svetliji od vaše kose, i to u vrlo tankom sloju. Debljina farbanih pramenova se postepeno povećava prilikom približavanja vrhovima, što dodatno pojačava utisak prirodnog posveljenja.

Prednosti ove vrste nijansiranja su mnogobrojne. S obzirom da boja ne počinje od korena, glavni benefit je svakako to što ova vrsta kolorizacije kose… Saznaj više.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.