Kolorizacija kose

Osveži svoju boju ili isprobaj nešto potpuno novo. Konsultuj se sa nama, jer najviše volimo kada zajedno smišljamo nove načine da tvoju kosu pretvorimo u nešto što te raduje i što ćeš obožavati. U sigurnim si rukama frizerskih profesionalaca koji znaju kako da tretiraju i čuvaju različite tipove kose. Opusti se i biraj.

Balejaž tehnika…

…je idealno rešenje kolorizacije kose za sve dame koje žele promenu. Predstavlja tehniku nijansiranja tj. farbanje kose slobodnom rukom i upravo je ovo to ono što je izdvaja od svih ranijih trendova stilizovanja kose – osvežen izgled kose, moderan, a nenametljiv sjaj.

Ova tehnika podrazumeva farbanje izdvojenih pramenova gde se farba nanosi u vrlo tankom sloju, a debljina tretiranih pramenova se postepeno povećava prilikom približavanja vrhovima pramenova kose, što stvara izuzetan efekat na kosi.

 

Zašto baš Balejaž?

Prednosti balejaž nijansiranja nijansiranja kose su mnogobrojne. Glavna je svakako ta što ova vrsta kolorizacije kose ne zahteva redovna „održavanja“, kao što je farbanje izrastaka, a eventualno se preporučuje… Saznaj više.

Ombre tehnika..

…je pravi izbor za sve devojke koje idu u korak sa modnim trendovima stilizovanja kose, jer predstavlja stil farbanja kose koji godinama opstaje kao jedan od najtraženijih i najpopularnijih. Radi se na svim tipovima kose, bojama i teksturama, vrlo je moderan i vrlo zahvalan za održavanje, jer nakom  ombrea izrastaka gotovo i da nema 😊

 

Zašto baš Ombre?

Veliki plus ombre boje kose jeste taj što predstavlja vrstu kolorizacije, koja ne zahteva previše obaveza nakon farbanja, te na naredni odlazak kod frizera možete računati tek nakon pet, šest meseci. Naime, gornja sekcija sa rastom kose svakako ostaje tamna, te je izrastak… Saznaj više.

Sombre tehnika…

…je stil nijansiranja vlasi sličan ombre tehnici, ali znatno suptilniji i “mekši”, te se preporučuje svim damama koje su u potrazi za što “prirodnijim” promenama boje kose. Sa ovom metodom, postoji manji kontrast između kose na korenu i kose na krajevima, a tamna nijansa na korenima suptilno gradira u boju na krajevima. Neke “čarobne” verzije Sombre-a su Caramel Sombre i Mocha Sombre. Zvuči primamljivo, a na kosi izgleda gotovo savršeno 😊

 

Zašto baš Sombre?

Sombre frizura, više od svih ostalih stilova nijansiranja kose, zahteva najmanje obaveza održavanja, te je naredni odlazak kod frizera predviđen tek nakon pet, šest meseci. Takođe, ukoliko se i pre toga… Saznaj više.

Izvlačenje pramenova…

…kako se popularno naziva nijansiranje kose, tj. izdvojenih pramenova predstavlja idealno rešenje za sve vas koje želite da osvežite izgled vaše kose, ali niste spremne za potpunu promenu boje kose. Pramenovi su pri tom veoma zahvalni za održavanje, jer se obnavljaju svaka tri do četiri meseca, a ovom metodom se ujedno ostvaruje efekat sjajne i negovane kose.

 

Koliko nijasni podrazumeva kolorizacija pramenova?

Senčenje, odnosno nijansiranje boje kose podrazumeva izvlačenje pramenova u nekoliko nijansi. Broj nijansi je varijabilan i zavisi od vaših želja, ali i podloge vaše kose. Može se raditi u jednoj nijasni… Saznaj više.

Kolor korekcija…

…ili korekcija boje odnosi se na korišćenje bilo koje usluge bojenja koja je potrebna za ispravljanje prethodno obojene kose. Dakle, ukoliko ste tehnikom “sam svoj majstor” omašili željenu nijansu kose ili je propust učinjen u nekom od manje stručnih frizerskih salona, ne očajavajte. Kolor korekcije zato i služe – da poprave već učinjeno, tj. već ofarbano 🙂 Bilo da ste nezadovoljne kompletnom bojom kose, ili samo pojedinim delovima poput korena ili krajevax kose, kolor korekcijom ćemo učiniti da ostvarimo nijanse koje ste prvobitno poželele.

 

Koliko traje kolor korekcija?

Kolor korekcija je tehnička ispravka prethodnog rada na kosi. Upravo zbog toga što je potrebno uraditi… Saznaj više.

Preliv…

…na kosi najčešće predstavlja toniranje već posvetljene kose, tj. dodavanje željenih pigmenata na prethodno kolorizovane vlasi, ali se može raditi i na hemijski netretiranoj, odnosno nefarbanoj kosi. Ova varijanta nijansiranja predstavlja pre svega “osveženje” vaše boje.

 

Koje su prednosti preliva?

Preliv ne oštećuje kosu, daje poseban sjaj i osvežava izgled. Takođe je idealno rešenje ukoliko volite da eksperimentišete sa kosom, a imajući u vidu da je boja privremena, možete da probate različite… Saznaj više.

Blajhanje…

…je metod kolorizacije kkoji prethodi farbanju, koje može da posvetli kosu i do osam nijansi. U pitanju je tretman izvlačenje pigmenta iz kose, da bi se dlaka pripremila za nijaniranje koje sledi. Može se raditi u varijanti blajhanja cele kose, ili samo njenog korena. Blajhanje je neophodno kada se odlučujete za farbanje uSaznaj više.

Farbanje korena…

…odnosno farbanje izrastka kose u odnosu na ostale vrste nijansiranja kose ima najmanje specifičnosti, jer predstavlja sastavni deo održavanja kose, tj. njene kolorizacije. Farbanje izrastka je proces nijansiranja gornjeg dela kose koji raste iz korena. Može biti standarno tretiran, do tri centimentara, kada se radi svakog meseca i uglavnom ga rade devojke koje imaju sedu kosu ili održavaju prethodnu promenu boje kose.

Farbanje izrastka takođe, možeSaznaj više.

Farbanje cele dužine kose

Ako želite da boja vaše kose bude kao sa fotografije, ujednačenog tona, bujnog izgleda i bez neželjenih pigmenata, znajte da vam je neophodno profesionalno farbanje kose u frizerskom salonu. U našem studiju je vašoj kosi, pored personalne boje za kosu, obezbeđen i tretman profesionalnim preparatima koji repariraju kosu, kondicioniraju je i vraćaju sjaj i punoću, kako bi nakon farbanja izgledala zdravija i lepša.

 

Zašto farbanje kose u salonu?

Profesionalne boje koje koristimo u našem studiju sadrže jaču koncentraciju nege, više hranljivih sastojaka kojih nema.. Saznaj više.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This