Korekcija boje

Pre korekcije boje.

Kolor korekcija…

…ili korekcija boje odnosi se na korišćenje bilo koje usluge bojenja koja je potrebna za ispravljanje prethodno obojene kose. Dakle, ukoliko ste tehnikom “sam svoj majstor” omašili željenu nijansu kose ili je propust učinjen u nekom od manje stručnih frizerskih salona, ne očajavajte. Kolor korekcije zato i služe – da poprave već učinjeno, tj. već ofarbano 🙂 Bilo da ste nezadovoljne kompletnom bojom kose, ili samo pojedinim delovima poput korena ili krajeva kose, kolor korekcijom ćemo učiniti da ostvarimo nijanse koje ste prvobitno poželele.

 

Koliko traje kolor korekcija?

Kolor korekcija je tehnička ispravka prethodnog rada na kosi. Upravo zbog toga što je potrebno uraditi dvostruki proces (ispravka u vidu blanša ili farbanja + ponovna kolorizacija), za ovu tehniku frabanja kose je potrebno izdvojiti nešto više vremena nego kod drugih vrsta kolorizacija. Minimalna satnica pojedinačnog termina za kolor korekciju je tri sata.

Nakon korekcije boje.

Da li se kolor korekcije obavljaju u jednom danu?

Dok se neke korekcije boje mogu obaviti u koraku ili dva, druge mogu biti veoma složene i zahtevaju nekoliko različitih poseta salonu. Postoji nekoliko stvari koje je važno imati na umu pre nego što dođete u frizerski salon. Kada nam klijent zatraži uslugu korekcije boja, to obično znači je na kosi bila izvršena kolorizacija koja je stvorila nezadovoljavajući rezultat, ali pored toga, takva kosa je često u oslabljenom stanju. Zbog opreza neophodnog za obavljanje usluga kolorizacije na lomljivoj kosi, možda će biti potrebno nekoliko poseta da bi se postigao konačni i željeni rezultat, a da se pri tom očuva zdravlje i sjaj vaše kose.

 

Kako se neguje kosa nakon kolor korekcije?

Kao što smo već pomenuli, kosa je nakon kolor korekcije znatno oslabljena, jer je pored ispravke prethodne, učinjena i nova kolorizacija. Iz tog razloga vlasima je nakon ovoga svakako potrebna dodatna nega. U našem salonu možete dobiti preporuke za profesionalne maske za kosu koje će regenerisati vašu kosu i nahraniti oštećenja koja su se desila i procesu posvetljenja kose. Ono što će vašoj kosi svakako najviše prijati i obnoviti je nakon kolorizacije je profesionalni tretman kose. U našem studiju postoje tretmani za oporavak, keratinsko ispravljanje, botoks, negu i volumen kose.

 

Cena korekcije boje

Cena korekcije boje varira i zavisi od više faktora. Pre svega od dužine i gustine vaše kose, šta je to sa čim ste nezadovoljni i želite da promenite, kao i šta je željeni rezultat koji želite da postignete na kosi. Najbolju procenu možemo dati ukoliko dođete na besplatne konsultacije.

 

Zakažite korekciju boje

Kolor korekcije se ne mogu zakazati online i njih zakazujemo isključivo nakon ličnih konsultacija jer jedino tako možemo biti sigurni šta treba raditi sa vašom kosom, kao i da smo vam dali sve neophodne informacije što se tiče vremena koliko će korekcija trajati i naravno cene korekcije boje kose.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Pogledaj neke od naših radova

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This