Obrve i trepavica

Zamisli da se svako jutro budiš izgledajući sveže? Upravo to će biti tvoja svakodnevnica nakon tretmana laminacije obrva i lash lifta. Otvoreno oko, podignut kapak i odmoran pogled. Nakon tretmana dobićeš prirodan, uredan i moderan izgled obrva i trepavica, bez da radiš trajno tetoviranja.

BROW LAMINATION

Laminacija obrva, šta je to?

Laminacija obrva – Brow Lamination – je tretman oblikovanja i podizanja obrva na prirodan način. Laminacijom postižemo efekat gustih, urednih i začešljanih obrva. Nakon tretmana tvoje obrve ne deluju veštački, već imaju savršenu formu koja odgovara tvom obliku lica. Samim tim tretman pomaže da od jutra, do mraka, deluješ sređeno. U slučaju da imaš po koju rupicu u obrvama, laminacijom je moguće popuniti praznine.

Kako do savršenih obrva?

Divider
Divider

Priprema

Pre samog početka tretmana, naš Brow artist će te upoznati sa koracima koje laminacija obrva uključuje. Razgovaraćete o krajnjem rezultatu koji možeš da očekuješ, i dogovorićete se da li želiš uredan i zaglađen look, ili “čupavije obrve”.

Proces

Nakon što se udobno smestiš, radimo fiksiranje obrva, čupamo višak dlačica i oblikujemo ih. Po tvojoj želji, možemo da uradimo i farbanje obrva. Sve to bez igala, ekstenzija i trajne boje.

Krajnji look

I to je to! Nakon tretmana tvoje obrve imaju savršenu formu koja odgovara tvom obliku lica. Ne deluju veštački, već kao da prirodno imaš savršen oblik.

Pre/Posle

Naši Rezultati

placeholderplaceholder
placeholderplaceholder
placeholderplaceholder
Zakazi kolorizaciju kose

Zakaži BROW LAMINATION za uvek sređene obrve

Nakon što zakažeš svoj termin, sve dodatne informacije šaljemo na tvoj email.

PODIZANJE TREPAVICA

Šta je lash lift

Lash Lift je tretman podizanja, odnosno “liftinga” trepavica, kojim postižemo efekat dužih, punijih, uvijenih trepavica bez upotreba veštačkih pramenčića, lepka i ekstenzija. Samim tim nakon tretmana tvoje trepavice nemaju dodatnu težinu, koja ponekada može da bude neprijatna, kada su veštačke nadogradnje u pitanju.

Kako do savršenih trepavica?

Divider
Divider

Priprema

Pre samog početka tretmana, naš Lash artist je tu da te sprovede kroz korake, i sa tobom razgovara o krajnjem rezultatu koji možeš da očekuješ.

Proces

Nakon uvodne konsultacije počinjemo sa tretmanom, i sledi opuštanje. Narednih 90 minuta provešćeš zatvorenih očiju u prijatnoj atmosferi. To vreme možeš da provedeš u razgovoru sa svojim lash artistom, ili u zen tišini 🙂

Krajnji look

I to je to! Tretman završavamo nanošenjem negujućeg keratina, koji tvoje trepavice hrani, čini ih glatkim i punijim.

Pre/Posle

Naši Rezultati

placeholderplaceholder
placeholderplaceholder
placeholderplaceholder
Zakazi kolorizaciju kose

Zakaži LASH LIFT za uvek sređene obrve

Nakon što zakažeš svoj termin, sve dodatne informacije šaljemo na tvoj email.

Termin je tvoj

U Makeover studiju se nikada neće desiti da se pojaviš, a da je tvoj termin zauzet. Ozbiljno pristupamo zakazivanju termina, kako bismo otklonili bilo kakav stres.

Bez kašnjenja

Neće se desiti da tvoj brow&lash artist kasni, da obavlja nešto tokom tvog termina, ili bilo šta slično. Tvoje obrve i trepavice će biti gotove u okviru vremena koje smo prethodno dogovorili.

Savršen pogled

Naš cilj je da iz salona izađeš zadovoljna. Otvoreno oko, podignut kapak i odmoran pogled. Tretman ti pruža prirodan, uredan i moderan izgled obrva i trepavica, bez trajnog tetoviranja. Ako si se do sada mučila sa oblikovanjem obrva, i izvlačenjem trepavica - od sada te korako možeš da preskačeš 🙂

Uštedi novac

Često kod nam se javljaju devojke koje su nepravilnom kućnom negom oštetile svoju kosu. Najčešće nakon farbanja kod kuće, ili u neproverenom salonu gde su korišćeni preagresivni preparati. Na saniranje loše kolorizacije, ekstremno oštećene kose, devojke često izdvojaju dosta novca na proizvode za negu. Redovnim dolaskom u Makeover na tretman kose namenjen individualnom stanju tvoje kose uštedećeš mnogo, a tvoja kosa će izvući svoj maksimum.

Uštedi vreme

Glavna prednost tretmana kose je što su rezultati vidljivi momentalno. Nema lutanja i testiranja različitih proizvoda za negu. Za naše profesionalni tretmane kose koristimo visoko koncentrovane, najkvalitetnije preparate koji dižu kosu iz mrtvih.

Uštedi nerve

Zaboravi na stres koji kosa koja deluje zapušteno može da donese. Naši frizeri su tu da ti predlože adekvatan tretman koji će odgovarati baš tvojoj kosi. Za to je zaslužno višegodišnje iskustvo u radu sa različitim tipovima i stanjima kose. Zato nemoj da lutaš, zakaži tretman kose, i prepusti se sigurnim rukama Makeover profesionalaca.

0 +
Tretmana za kosu
0 +
Urađenih tretmana
0 +
Zadovoljnih žena
0 +
Oporavljenih vlasi kose

Recenzije

Šta kažu klijenti

Emily Che
Emily Che
Opširnije
First time dying my hair. Amazing experience. I was really nervous but Voja(my hairdresser) was so nice and did such an amazing job with helping me feel at ease as well as making my hair look the best. As i have a lot of hair and Voja insisted on doing my balayage the right way, we had to spend half a day together and Voja and Milica(who is makeup artist) constantly made sure i was comfortable.

Also i have to say i decided to come on recommendation as i saw his work on very color damaged hair which after he was done with it looked very healthy and shiny. No doubt would recommend.
Ivana Đukanović
Ivana Đukanović
Opširnije
Sve pohvale za frizerku Natašu, koja je uspela kolorizacijom i šisanjem da mi napravi frizuru tačno onakvu kakvu sam joj pokazala na slici. Ranije sam govorila da su frizeri umetnici, ali nisu mađioničari. Sad povlačim reč. Ako želite MAGIJU dođite u Makeover. Hvala na predivnom druženju.
Najbolji ste u svemu.
Samo tako nastavite.
Jelena Ilić
Jelena Ilić
Opširnije
Predivan salon. Za sve usluge, od zakazivanja, preko kosultacija, do kolorizacije , čista 10ka. Zaposleni su divni. Hvala puno svima, posebno Voji, za sjajnu kolorizaciju. Vidimo se ponovo 👌
Ana Markovic
Ana Markovic
Opširnije
Fantastični su. Svi su sjajni i ljubazni a pre svega pravi profesionalci. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ Mislila sam da za moju boju kose nema nade ali kad sam prezadovoljna izašla iz studija, srećna zbog boje koja mi se dopada, znam da sam našla savršeno mesto za sve moje buduće MAKEOVER inspiracije. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️Hvala Vam puno. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Odgovori

Često postavljana pitanja

Cena kolorizacija zavisi od nekoliko faktora kao što su dužina kose, trenutno stanje i boja, istorija farbanja kao i šta želiš da postignemo. U zavisnosti od ovih faktora cena se kreće od 6500din pa naviše. Možeš zakazati uslugu Balayage/Pramenovi, a mi ćemo te kontaktirati da bi ti dali informacije o ceni i za potvrdu termina.
Trajanje kolorizacije zavisi od više faktora kao što je dužina i gustina kose, trenutna boja, stanje kose i šta je ono što želiš da dobiješ kao krajni rezultat. U zavisnosti od ovih faktora kolorizacija najčešće traje između 4 i 6 sati.
Nama je glavni prioritet da kosa nakon kolora ostane zdrava i zbog toga pažljivo pratimo ceo proces kolorizacije. Negujemo individualan pristup pa će te jedan kolorista voditi od početka do kraja.
U ovakvim slučajevima mamama nudimo mogućnost da ih u isto vreme radi dvoje kolorista što ubrzava proces za par sati.
Obzirom da kolori traju više sati i zauzimaju jednom koloristi skoro celu smenu, da bi mogla da biraš termin koji tebi najviše odgovara najbolje je zakazati nedelju do dve unapred.

Da bismo mogli da ti pomognemo oko izbora najbolja opcija je da dođeš kod nas na besplatne konsultacije sa koloristima da ti pogledaju kosu i kažu šta je potrebno uraditi kako biste došli do rezultata koji želiš. Druga opcija je da nam pošalješ fotografije svoje kose i fotografije kako bi volela da tvoja kosa na kraju izgleda. Više o konsultacijama možeš pročitati ovde.

U ovom slučaju lične konsultacije su neophodne i najbolje je da nas pozoveš i zakažeš besplatne konsultacije da bi mogli naši koloristi da ti pogledaju kosu i procene šta je moguće dobiti nakon neuspešnog farbanja i da damo informacije šta je potrebno uraditi da bismo ispravili boju i oporavili kosu.

BRENDOVI

Radovi

Naše radove pogledaj na društvenim mrežama