Obrve i trepavice

Zamisli da se svakog jutra budiš sređena i uredna, sa svežim izgledom na licu! Upravo to će biti tvoja svakodnevica uz tretman laminacije obrva iili podizanja trepavica. Otvoreno oko, podignut kapak i odmoran pogled – to je ono što treba svakoj dami čiji su dani užurbani i puni obaveza.

Nakon tretmana dobićeš prirodan, uredan i moderan izgled obrva i trepavica u svakom trenutku. Izgledaćeš besprekorno bez trajnog tetoviranja obrva i invazivnih tretmana.

BROW LAMINATION

Laminacija obrva - šta je to

Laminacija obrva – Brow Lamination – je tretman oblikovanja i podizanja obrva na prirodan način. Laminacijom postižemo efekat gustih, urednih, začešljanih i modernih obrva. Nakon tretmana, tvoje obrve delovaće prirodno i imaće savršenu formu koja odgovara tvom obliku lica. Samim tim, tretman pomaže da od jutra do mraka deluješ sređeno, bez obzira na to da li na licu imaš kompletnu šminku ili si stavila samo malo sjaja i rumenila.

U slučaju da imaš po koju rupicu u obrvama, laminacijom je moguće popuniti praznine, što je velika prednost ovog tretmana.

Kako do savršenih obrva?

Divider
Divider

Priprema

Pre samog početka tretmana, naš Brow Artist upoznaćete sa koracima koje laminacija obrva uključuje. Razgovaraćete o krajnjem rezultatu koji možeš da očekuješ i dogovorićete se da li želiš uredan i zaglađen look, ili „čupavije obrve”.

Proces

Nakon što se udobno smestiš i opustiš, radimo fiksiranje obrva. Zatim čupamo višak dlačica i oblikujemo ih. Po tvojoj želji, možemo da uradimo i farbanje obrva. Sve to bez igala, nožića, ekstenzija i trajne boje.

Krajnji look

I to je to! Nakon Brow Lamination tretmana, tvoje obrve imaju savršenu formu koja odgovara tvom obliku lica i kompletnom stilu. Delovaće sveže, uredno i prirodno, kao da oduvek imaš besprekornu boju i oblik obrva.

Pre/Posle

Naši Rezultati

Laminacija obrva pre tretmanaLaminacija obrva nakon tretmana
Brow-lamination-2Brow lamination nakon tretmana
Laminacija obrva preLaminacija obrva posle
brow lamination za uvek sređene obrve

Zakaži BROW LAMINATION za uvek sređene obrve

Nakon što zakažeš svoj termin, sve dodatne informacije šaljemo na tvoj email.

LASH LIFT

Šta je lash lift tj. podizanje trepavica

Lash Lift je tretman podizanja, odnosno liftinga trepavica, kojim postižemo efekat dužih, punijih, uvijenih trepavica bez upotrebe veštačkih pramenčića, lepka i ekstenzija. Samim tim, nakon tretmana tvoje trepavice nemaju dodatnu težinu koja može da bude neprijatna kada su veštačke nadogradnje u pitanju.

Kako do savršenih trepavica?

Divider
Divider

Priprema

Pre samog početka tretmana, naš Lash Artist je tu da te sprovede kroz korake i sa tobom razgovara o krajnjem rezultatu koji možeš da očekuješ. Bićeš upućena u sve što će raditi i reći ćeš mu da li imaš neke posebne zahteve ili pitanja.

Proces

Nakon uvodne konsultacije, počinje tretman i sledi tvoje potpuno opuštanje. Narednih 90 minuta provešćeš zatvorenih očiju u prijatnoj atmosferi. Imaćeš priliku da se odmoriš ili da vodiš razgovor sa svojim Lash Artistom. Tretman je veoma prijatan i opuštajuć, sigurno ćeš uživati.

Krajnji look

I to je to! Tretman završavamo nanošenjem negujućeg keratina koji tvoje trepavice hrani, čini ih glatkim i punijim. Konačno ćeš u svakom trenutku imati bujne, duge i raskošne trepavice koje tvom pogledu daju dubinu i senzualnost. I sve to bez maskare i veštačkih trepavica!

Pre/Posle

Naši Rezultati

Lash lift pre tretmanaLash lift nakon tretmana
Podizanje trepavica pre tretmanaLash-lift-2-after
lash lifting prelash lifting after
lash lift za uvek sređene trepavice

Zakaži LASH LIFT za uvek sređene trepavice

Nakon što zakažeš svoj termin, sve dodatne informacije šaljemo na tvoj email.

Termin je tvoj

U Makeover studiju se nikada neće desiti da se pojaviš, a da je tvoj termin zauzet. Ozbiljno pristupamo zakazivanju termina, kako bismo otklonili bilo kakav stres. Korisitmo jedinstven sistem zakazivanja i do zabune ili propusta ne može da dođe.

Bez kašnjenja

Neće se desiti da tvoj Brow&Lash artist kasni, da obavlja nešto tokom tvog termina ili bilo šta slično. Tvoj tretman biće kako smo prethodno dogovorili. Poštujemo tvoje vreme i organizaciju, a to znaju sve dame koje su nam ukazale poverenje.

Savršen pogled

Naš cilj je da iz Makeover studija izađeš zadovoljna. Tretman ti pruža prirodan, uredan i moderan izgled obrva i trepavica, bez trajnog tetoviranja. Ako si se do sada mučila sa oblikovanjem obrva i izvlačenjem trepavica - sada sve može biti lakše.

Uštedi novac

Često nam se javljaju devojke koje su nezadovoljne nepravilnim oblikovanjem obrva kod kuće. Pošto imaju prirodno jake i guste obrve, ne žele trajno iscrtavanje i kirišćenje permanentnih boja. Naša preporuka u ovom slučaju je Brow Lamination, tretman koji daje prirodan i paperjast izgled obrva, bez invazivnih metoda i trajnog tetoviranja.

Tu je i Lash Lift, tretman za postizanje gustih, dužih i tamnijih prirodnih trepavica. Neće više biti oštećenih dlačica koje se lako lome i opadaju. Tretman je bezbedan i znatno poboljšava kvalitet prirodnih trepavica.

Uštedi vreme

Glavna prednost koju Brow Lamination i Lash Lift tretmani pružaju je što su rezultati vidljivi odmah. Nema više gubljenja vremena na iscrtavanje dlačica na obrvama, izvlačenje trepavica maskarom i uvijačem. Osim što ovi komplikovani načini sređivanja traju i nikada ne daju željene rezultate, mogu u velikoj meri i trajno da oštete dlačice.

Za profesionalne Brow Lamination i Lash Lift koristimo bezbedne, sigurne i proverene proizvode. Neće biti iritacija i neželjenih reakcija, a rezultati će biti dugotrajni i onakvi kakve si oduvek želela.

Uštedi nerve

Zaboravi na stres koji mogu da ti prirede dugotrajno sređivanje obrva i trepavica. Nervoza i napetost posebno su izraženi kada se pripremaš za neki važan događaj. Tada obično ruka drhti i nedostaje ti preciznosti da pravilno iscrtaš obrve.

Tako je i sa trepavicama. Možeš kada preteraš sa maskarom ili da se razlije kroz oko, da suze i pokvariš kopletnu šminku. Još je gore kada pokušavaš sama da lepiš veštačke trepavice. Ove nervoze više neće biti nakon Brow Lamination i Lash Lift tretmana u Makeover studiju.

Tretmana za kosu
0 +
Urađenih tretmana
0 +
Zadovoljnih žena
0 +
Oporavljenih vlasi kose
0 +

Recenzije

Šta kažu klijenti

Emily Che
Emily Che
Opširnije
First time dying my hair. Amazing experience. I was really nervous but Voja(my hairdresser) was so nice and did such an amazing job with helping me feel at ease as well as making my hair look the best. As i have a lot of hair and Voja insisted on doing my balayage the right way, we had to spend half a day together and Voja and Milica(who is makeup artist) constantly made sure i was comfortable.

Also i have to say i decided to come on recommendation as i saw his work on very color damaged hair which after he was done with it looked very healthy and shiny. No doubt would recommend.
Ivana Đukanović
Ivana Đukanović
Opširnije
Sve pohvale za frizerku Natašu, koja je uspela kolorizacijom i šisanjem da mi napravi frizuru tačno onakvu kakvu sam joj pokazala na slici. Ranije sam govorila da su frizeri umetnici, ali nisu mađioničari. Sad povlačim reč. Ako želite MAGIJU dođite u Makeover. Hvala na predivnom druženju.
Najbolji ste u svemu.
Samo tako nastavite.
Jelena Ilić
Jelena Ilić
Opširnije
Predivan salon. Za sve usluge, od zakazivanja, preko kosultacija, do kolorizacije , čista 10ka. Zaposleni su divni. Hvala puno svima, posebno Voji, za sjajnu kolorizaciju. Vidimo se ponovo 👌
Ana Markovic
Ana Markovic
Opširnije
Fantastični su. Svi su sjajni i ljubazni a pre svega pravi profesionalci. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ Mislila sam da za moju boju kose nema nade ali kad sam prezadovoljna izašla iz studija, srećna zbog boje koja mi se dopada, znam da sam našla savršeno mesto za sve moje buduće MAKEOVER inspiracije. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️Hvala Vam puno. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Odgovori

Često postavljana pitanja

BRENDOVI

Radovi

Naše radove pogledaj na društvenim mrežama