Ombre

Ombre..

..je pravi izbor za sve devojke koje idu u korak sa modnim trendovima stilizovanja kose, jer predstavlja stil farbanja kose koji godinama opstaje kao jedan od najtraženijih i najpopularnijih. Radi se na svim tipovima kose, bojama i teksturama, vrlo je moderan i vrlo zahvalan za održavanje, jer nakom  ombrea izrastaka gotovo i da nema 😊

 

Koje se nijasne koriste prilikom ombre kolorizacije kose

Ombre prestavlja mix (uglavnom) dve nijansi vaše kose: tamnija pri korenu i svetliji ka vrhovima. Ove dve nijasne se pri spajanju “prelivaju” jedna u drugu i nema nagog prelaza boja, već se zadržava što prirodniji efekat kolorizacije kose. Često je tamna, gornja sekcija vaša prirodna nijansa boje kose, a donji deo posvetljen određenim tonovima. Ombre, takođe, može biti bilo koja kombinacija boja – prirodna plava, braon ili crvena, ili nešto nekonvencionalno poput ružičaste, plave, zelene ili ljubičaste.

 

Zašto baš ombre?

Veliki plus ombre boje kose jeste taj što predstavlja vrstu kolorizacije, koja ne zahteva previše obaveza nakon farbanja, te na naredni odlazak u frizerski salon možete računati tek nakon pet, šest meseci. Naime, gornja sekcija sa rastom kose svakako ostaje tamna, te je izrastak mesecima nakon tretmana neprimentan. Kako vaša kosa bude rasla, moći ćete da se “poigrate sa varijacijama ombrea (rastom kose se povećava dužina tamnijeg dela, a svetliji deo po vašoj želji može da se manje ili više skraćuje).

 

Šta bi trebalo da znate pre nijansiranja kose ombre tehnikom?

Kao i sve vrste kolorizacije kose, i ovu bi trebalo prepustiti profesionalcima, jer zahteva određenu veštinu, ali i preciznost. Ombre predstavlja tehniku fabranja vlasi, koja delom zahteva posvetljavanje, te je potrebno imati na umu da će Vaša kosa biti hemijski tretirana: Sombre zahteva upotrebu blanša, kao i naknadno nanošenje određene nijanse farbe.

 

Koliko vremena je potrebno izdvojiti za ombre?

Trajanje bojenja kose Ombre tehnikom varira od slučaja do slučaja: ceo proces može trajati od pola sata do sat, dok složeniji postupak nijansiranja kose u više tonova podrazumeva da za boravak u frizeskom salonu izdvojite od tri sata do više sati u zavisnosti kakvu transformaciju želite.

 

Ombre cena

Cena Ombrea varira i zavisi od više faktora. Pre svega od dužine i gustine vaše kose, da li je vaša kosa prirodna ili već farbana, kao i da li je potrebno obaviti  dodatne usluge, kao što su stavljanje preliva ili farbanje korena kose.

Najbolju procenu možemo dati ukoliko dođete na besplatne konsultacije. Takođe nam možete i poslati fotografiju svoje kose zajedno sa fotografijom željenog rezultata, na osnovu čega vam možemo poslati okvirnu cenu za kolor transformaciju koju želite.

 

Zakažite ombre online

Da bi ste zakazali vaš termin online potrebno je od usluga da odaberete ombre za određenu dužinu kose. U sam paket je uključen i preliv, a feniranje kose dobijate gratis. Sve ostale usluge su opcione kao što su na primer farbanje korena, olaplex, šišanje ili neki tretman.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Pogledaj neke od naših radova

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This