Pramenovi

Izvlačenje pramenova…

…kako se popularno naziva nijansiranje kose, tj. izdvojenih pramenova predstavlja idealno rešenje za sve vas koje želite da osvežite izgled, ali niste spremne za potpunu promenu boje kose. Pramenovi su pri tom veoma zahvalni za održavanje, jer se obnavljaju svaka tri do četiri meseca, a ovom metodom se ujedno ostvaruje efekat sjajne i negovane kose.

 

Koliko nijasni podrazumeva kolorizacija pramenova?

Senčenje, odnosno nijansiranje boje kose podrazumeva izvlačenje pramenova u nekoliko nijansi. Broj nijansi je varijabilan i zavisi od vaših želja, ali i podloge vaše kose. Može se raditi u jednoj nijasni, kao i u nekoliko različitih. Jedan, najčešće blago svetliji ton, preporučujemo u slučajevima kada želite da postignete upravo blago posvetljenje vaše kose. Sa druge strane, trenutno je u našem salonu najpupolarniji odabir sa dva ili tri svetlija tona, pomoću kojih se postiže efekat bujnije i punije kose. Svakako se možete odlučiti i za radikalniju varijantu senčenja, kada tonovi farbanih pramenova značajno odudaraju od prirodne boje kose.

 

Koliko je vremena potrebno izdvojiti za pramenove?

Ono što je potrebno da imate u vidu jeste da izvlačenje pramenova često zahteva prethodno blanširanje, što podrazumeva boravak u salonu svakako duži od dva sata. Ceo proces će trajati od dva sata do tri sata, dok složeniji postupak nijansiranja u više tonova podrazumeva da za boravak u frizeskom salonu izdvojite četiri ili više sati u zavisnosti kakvu transformaciju želite.

 

Kako se neguje kosa nakon “izvlačenja” pramenova?

Kao i nakon svakog hemijskog tretmana kose, i kod pramenova se preporučuje nega kose balsamima ili pakovanjima za farbanu kosu. Ono što će vašoj vlasi svakako najviše prijati i obnoviti je nakon kolorizacije je profesionalni tretman kose. U našem studiju postoje tretmani za oporavak, keratinsko ispravljanje, botoks, negu i volumen kose.

 

Pramenovi cena

Cena pramenova varira i zavisi od više faktora. Pre svega od dužine i gustine vaše kose, da li je vaša kosa prirodna ili već farbana, kao i da li je potrebno obaviti dodatne usluge kao što je farbanje korena.

Najbolju procenu možemo dati ukoliko dođete na besplatne konsultacije. Takođe nam možete i poslati fotografiju svoje kose zajedno sa fotografijom željenog rezultata, na osnovu čega vam možemo poslati okvirnu cenu za kolor transformaciju koju želite.

 

Zakažite pramenove online

Da bi ste zakazali vaš termin online potrebno je od usluga da odaberete pramenove za određenu dužinu kose. U sam paket je uključen i preliv, a feniranje dobijate gratis. Sve ostale usluge su opcione kao što su na primer farbanje korena, olaplex, šišanje ili neki tretman.

 

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Pogledaj neke od naših radova

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This