Preliv

Preliv…

…na kosi najčešće predstavlja toniranje već posvetljene kose, tj. dodavanje željenih pigmenata na prethodno kolorizovane vlasi, ali se može raditi i na hemijski netretiranoj, odnosno nefarbanoj kosi. Ova varijanta nijansiranja predstavlja pre svega “osveženje” vaše boje.

 

Koje su prednosti preliva?

Preliv ne oštećuje kosu, daje poseban sjaj i osvežava izgled. Takođe je idealno rešenje ukoliko volite da eksperimentišete sa kosom, a imajući u vidu da je boja privremena, možete da probate različite nijanse bez previše rizika. Pored toga, preliv bledi postepeno, tako da razlike u boji nisu izražene, a izrastak kose nije upadljiv.

 

Koliko je vremena potrebno izdvojiti za preliv?

Za toniranje kose prelivom vam je potrebno izdvojiti svega pola sata do 45 minuta, iz razloga što se prelivima kosa ne tretira duže od dvadeset minuta.

 

Zakažite preliv online

Da bi ste zakazali vaš termin za preliv online potrebno je od usluga da odaberete preliv za određenu dužinu kose. Uz ovu uslugu feniranje dobijate gratis.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Pogledaj neke od naših radova

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This