Proba šminke

Probno šminkanje…

…nije obavezno, ali je nešto što svakako preporučujemo. Jer kao što ni venčanicu, haljinu ili drugu odevnu kombinaciju nećete probati jutro pred slavlje, tako ni makeup ne bi trebalo da prepustite slučaju i eksperimentisanju.

Takođe, možda ćete imati ideju kako biste želele da budete našminkane, ali nakon što vidite šminku na vašem licu, odlučite da to ipak nije ono što ste želele. Probno šminkanje će vam pomoći da donesete tu odluku, i da na taj značajan dan budete potpuno sigurne u savršen ishod i makeup izgled.

 

Šta je potrebno uraditi pre i nakon probe šminkanja?

Savetujemo vam da pre dolaska na probu istražite fotografije šminke koja im se dopada. Ovo će zaista pomoći našim šminkerima da stvore preciznu sliku idealnog makeup-a za ovaj dan.

Nakon šminkanja se obavezno fotografišite. Zapamtite, šminka se razlikuje na kameri i „uživo“. Fotografisanje će vam omogućiti da vidite kako će izgledati šminka na fotografijama. Isprobajte slikanje vašeg makeup-a i na dnevnoj svetlosti i uz prigušeno, veštačko svetlo.

Ono što, takođe, preporučujemo nakon šminkanje jeste njeno „testiranje“. Kada izađete iz salona, prošetajte, izađite u noćni provod, nađite se sa prijateljicama na kafi ili ručku. Jednostavno, isprobajte kako će se šminka na vašem licu ponašati u okolnostima sličnim kakva vas očekuju na dan kada ćete je nositi.

 

Proba frizure

U našem studiju imamo i tim profesionalnih fizera, pa pored probe šminke možete uraditi i probu frizure.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This