Profesionalno šminkanje

Makeup za posebne prilike…

…koje se u životu svake žene se dugo pamte. Bez obzira da li ste kuma, mlada ili gost, ili se jednostavno spremate za intervju za posao ili sastanak, vi težite da izgledate najbolje što možete. A mi znamo kako da to “najbolje” postignete pomoću šminke.

 

Šminkanje sa ličnom pričom

Profesionalno šminkanje u salonu Makeover prilagođava se svakoj osobi ponaosob. Ne samo prema konturi lica, njenim crtama i tipu kože. Mi volimo da šminka ima ličniji i osobeniji ton. Da prati vaše želje i karakter, ali i da se uklopi sa potrebama prilike za koju se šminkate.

I zato pre nego da krenemo sa šminkanjem, volimo da vas upoznamo, da saznamo za koji se događaj spremate, šta ćete obući ili obuti, koje ćete detalje nositi. Koje su vam omiljene boje u makeup-u i stilovi šminkanja. Da vas saslušamo i predložimo kako da najbolje realizujemo sliku vaše idealne šminke.

 

Iskustvo, profesionalnost i ljubaznost

U našem studiju će vas dočekati iskusni i edukovani šminkeri, koji koriste profesionalnu i kvalitetnu šminku, koja stoji “od jutra pa do sutra”, i koju ne skidaju ni poljupci, ni toplo, ni loše vreme. Naši vizažisti će, takođe, u svakom momentu moći da vam daju savete, bez obzira da li ste poznavalac šminkanja ili se prvi put susrećete sa profesionalnim makeup-om.

 

Šminka i frizura

U našem studiju imamo i tim profesionalnih fizera, pa pored šminke možete uraditi i frizuru i sve završiti na jednom mestu za maksimum dva sata.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This