Šminkanje za maturu

Male i velike mature…

…kao i završetak studiranja predstavljaju važne datume kada se zaokružuje jedan lep i značajan period u životu. Svi mi u studiju smo prošli kroz faze „maturske“ i „apsolventske groznice“ i znamo koliko je važna dobra priprema i profesionalna šminka i koliko je važno ljude „ostaviti bez daha“.

 

Šminka za žurku i objektiv

Makeup za ove vrste prilika svakako mora biti prilagođen uslovima noćnog provoda, ali i profesionalnom fotografisanju i neobaveznom škljocanju. Na veče kada Instagram preplave fotografije sa matura ili apsolvenstskih proslava, Makeover studio će se pobrinuti da budete zvezda večeri ove društvene mreže. A s obzirom da ova proslava traje do kasno u noć, šminka na vašem licu će i na kraju večeri biti isto toliko sveža kao i onog trenutka kada smo vas iz studija salona na vašu svečanost 😊

 

Profesionalni makeup za maturantkinje

Većina maturantkinja u naš salon dolazi sa vrlo dobrim poznavanjem makeup trendova, kao i sa iskustvom u korišćenju usluga profesionalnog šminkanja. One umeju da precizno definišu svoje želje u pogledu šminke, nijansiranja i konturisanja lica. Upravo zbog toga, matura je za nas veliki izazov, jer pored toga što za to veče šminka mora bude moderna, mladenačka i otmena, u isto vreme moramo da pronađemo makeup izgled koji ste baš vi zamislili.

Zbog svega ovoga naši Makeup Artisti sa posebnim zadovoljstvom obavljaju pripreme za „veliki ples“ i finalni susret sa svim prijateljima i kolegama koje ste poznavali poslednjih četiri ili pet godina.

 

Šminka i frizura

U našem studiju imamo i profesionalni tim fizera, pa pored maturske ili apsolventske šminke možete uraditi i frizuru i sve završiti na jednom mestu za maksimum dva sata.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This