Šminkanje za venčanje

Šminka za venčanje…

…ima jedno zaista posebno mesto među našim makeup uslugama.

U danu kada se emocije smenjuju i (pozitivna) trema raste, mi znamo da je svakoj mladoj, pored vrhunskog makeup-a, potreban jedan kratak i opuštajući predah pred „da“.

U prijatnoj atmosferi našeg Makeover studija stvaraju se najbolje ideje i realizacije idealne šminke za „najvažniji dan u životu“.

 

Šminkanje kao odličan relax pred najvažniji dan

Možda vam se čini da bi dolazak šminkera na kućnu adresu na dan venčanja umanjio broj obaveza i oslobodio vas bespotrebnog stresa na tako divan i važan dan. Ali ipak razmislite. Onih sat, dva vremena provedenih u našem profesionalnom makeup salonu, u opuštenoj atmosferi i uz šoljicu kafe, udaljiće vas na kratko od gužve i užurbanih ukućana i napuniti baterije za predstojeće slavlje.

 

Makeup za savršene fotografije koje se pamte

Ono što bi trebalo da znate, naročito ukoliko se pre ovoga niste odvažili na profesionalno šminkanje, jeste da se makeup za venčanje može u prvi mah učiniti jačim ili naglašenijim nego što ste zamislile. Imajte u vidu da je jedno kako vidite sebe u ogledalu, a drugo kako će vaše lice izgledati na fotografijama. Šminkanje za mlade, pored toga što mora biti postojano, takođe mora biti i prilagođeno objektivu fotoaparata, kako bi na fotografijama lice izgledalo sveže, prirodno, i pre svega lepo.

 

Šminka i frizura

U našem studiju imamo i tim profesionalnih fizera, pa pored šminke za venčanje možete uraditi i svečanu frizuru i sve završiti na jednom mestu za maksimum dva sata.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This