Sombre

Pre kolorizacije.

Sombre…

…je stil nijansiranja vlasi sličan ombre tehnici, ali znatno suptilniji i “mekši”, te se preporučuje svim damama koje su u potrazi za što “prirodnijim” promenama boje kose. Sa ovom metodom, postoji manji kontrast između kose na korenu i kose na krajevima, a tamna nijansa na korenima suptilno gradira u boju na krajevima. Neke “čarobne” verzije Sombre-a su Caramel Sombre i Mocha Sombre. Zvuči primamljivo, a na kosi izgleda gotovo savršeno 😊

 

Zašto baš sombre?

Sombre frizura, više od svih ostalih stilova nijansiranja kose, zahteva najmanje obaveza održavanja, te je naredni odlazak kod frizera predviđen tek nakon pet, šest meseci. Takođe, ukoliko se i pre toga, ipak, odlučite za drugu boju Vaše kose, to ne predstavlja nikakav problem – skraćivanjem ofarbanog dela kose zadržavate dužinu prirodne vlasi, koja je dalje pogodna za druge nijanse i eksperimente. 😊

Nakon kolorizacije.

Šta bi trebalo da znate pre nijansiranja kose sombre tehnikom?

Iako je reč o tehnici nijansiranja koja zadržava prirodan izgled kose, u pitanju je specifična tehnika koja zahteva preciznost i umeće, i trebalo bi je prepustiti isključivo frizerima profesionalcima. Sombre predstavlja tehniku fabranja kose, koja delom zahteva posvetljavanje blanšom, te je potrebno imati na umu da će i za prirodan izgled biti potrebna upotreba hemijskih tretmana vlasi.

 

Koliko vremena je potrebno izdvojiti za sombre?

Trajanje bojenja kose Smbre tehnikom varira od slučaja do slučaja: ceo proces može trajati od pola sata do sat, dok složeniji postupak nijansiranja u više tonova podrazumeva da za boravak u frizeskom salonu izdvojite od tri sata do više sati u zavisnosti kakvu transformaciju želite.

 

Sombre cena

Cena Sombrea varira i zavisi od više faktora. Pre svega od dužine i gustine vaše kose, da li je vaša kosa prirodna ili već farbana, kao i da li je potrebno obaviti  dodatne frizerske usluge, kao što su stavljanje preliva ili farbanje korena.

Najbolju procenu možemo dati ukoliko dođete na besplatne konsultacije. Takođe nam možete i poslati fotografiju svoje kose zajedno sa fotografijom željenog rezultata, na osnovu čega vam možemo poslati okvirnu cenu za kolor transformaciju koju želite.

 

Zakažite sombre online

Da bi ste zakazali vaš termin online potrebno je od usluga da odaberete sombre za određenu dužinu kose. U sam paket je uključen i preliv, a feniranje dobijate gratis. Sve ostale usluge su opcione kao što su na primer farbanje korena, olaplex, šišanje ili neki tretman.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Pogledaj neke od naših radova

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This