Svečane frizure

Vaša kosa i frizura…

…su prvi i najuočljiviji deo vaše lepote. U svečanim prilikama, frizura dobija poseban značaj, jer određuje ton za ceo izgled.

Svečane frizure su ono po čemu smo mi poznati. Naš tim čine vešti i precizni profesionalni frizeri, koji znaju da ideje sprovedu u delu i da daju savet svim damama koje za idejama tragaju. Od nas uvek možete dobiti iskreno mišljenje i stručan predlog o frizuri koja je najpogodija za svečanu priliku za koju se pripremate.

 

60 minuta do savršene frizure

Vreme koje je potrebno da izdvojite za svečanu frizuru kod nas je sat vremena. Ukoliko se odlučite za frizuru i šminku u Makeover studiju, biće nam potrebno dva sata da transformišemo vašu lepotu u pravo malo remek-delo za bilo koju priliku.

Pletenice, punđe i druga stilizovanja kose

Kakve frizure radimo? Jednom rečju razne. Od elegantnih punđi do nonšalantnih repova i pletenica sa slobodnim pramenovima.

Ako želite da izgledate elegantno i damski, naši profesionalni frizeri će vam napraviti savršenu klasičnu punđu, čuvenu “riblju kost” ili rajf pletenice uz lepo definisane lokne.

Ukoliko je, pak, vaš izbor slobodniji izgled, frizerski tim Makeovera će vešto vašu kosu podići u “nemarnu” punđu, koja predstavlja kombinaciju elegantnog i opuštenog stila, koji potpuno zadovoljavaj kriterijume i najsvečanijih povoda.

U našoj galeriji možete pronaći fotografije naših zadovoljnih klijenata i pronaći svoju inspiraciju za svečanu frizuru, kakva vam je potrebna za vaš poseban dan.

Pre odlaska u frizerski salon…

Pre dolaska u naš studio potrebno je kosu oprati i osušiti kod kuće, najbolje veče pre. Ovaj savet dajemo iz razloga što je poželjno da se kosa pre dolaska u salon umiri, kako bi se lakše oblikovala, bez efekta “naelektrisanja”.

 

Klipse i drugi dodaci frizurama

Iako u našem salonu ne možete nabaviti klipse, ukrase i druge dodatke frizurama, njih svakako možete poneti sa sobom, kako bi naši frizeri uradili nadogradnju ili ukrašavanje kose.

 

Cene svečanih frizura

U našem studiju cene svečanih frizura variraju od 1.000 do 4.000 dinara, dok je za pletenicu ili riblju kost potrebno izdvojiti 150, odnosno 500 dinara. Raspon cena je uslovljen modelom željene frizure i zahtevima koji je prate.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Pogledaj neke od naših radova

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This