Tretmani za kosu

Želiš zdravu kosu koja raste lepo, ravnomerno i brzo? Maštaš o frizuri koju sa lakoćom možeš da stilizuješ i da izgledaš sređeno u svakom trenutku? Ako planiraš da imaš sjajnu kosu koja je zdrava i negovana i na pogled i na dodir – nahrani je i održavaj profesionalnim tretmanima za kosu.

Svaka dama je zadovoljna kada se na njenoj kosi vidi da je negovana i da redovno brine o njoj. Bez obzira na to da li je hemijski oštećena, suva, ispucala, neukrotiva ili beživotna – Makeover Studio ponudiće ti profesionalni tretman koji rešava konkretan problem tvoje kose.

Zakaži svoj termin i pruži svojoj kosi negu koju zaslužuje.

Makeover tretmani za kosu

Sjajna, nahranjena, negovana i zdrava kosa san je svake žene od stila! Baš takva će biti tvoja nakon naših tretmana. Kosa kao sa naslovne strane poznatog časopisa!

Bilo da želiš da oporaviš dlaku nakon dugogodišnjeg farbanja, ispraviš je ili joj vratiš sjaj, sigurni smo da ćeš redovnim i posebno biranim tretmanima u Makeover Studiju postići željeni rezultat. Tvoja kosa biće sjajna i zdrava, a ti puna samopouzdanja dok bez zapinjanja i oštećenja provlačiš prste kroz jaku i nahranjenu dlaku.

Tretmani za oporavak oštećene kose

Kontinuirano izlaganje kose visokim temperaturama aparata za stilizovanje i neadekvatna nega mogu ozbiljno da oštete kosu. Ako je kosa oštećena, možemo da je oporavimo profesionalnim tretmanima. Nakon tretmana koji je biran prema tvojim potrebama, kosa će biti nežna, mekana, neće pucati i biće trajno zaštićena.

Tretmani za farbanu kosu

Svaka farbana kosa zahteva dodatnu negu. Kada promeniš boju kose, važno je da željenu nijansu dugo zadržiš. Tretmani za farbanu kosu predviđeni su za zaštitu boje nakon kolorizacije. Posebno birani tretmani za određeni tip kose pomažu u održavanju vibrantnosti boje i nekoliko nedelja nakon farbanja.

Tretmani za suvu i osetljivu kosu

Ako misliš da suvu, beživotnu i namučenu kosu jedino šišanje može da oporavi, mi smo tu da te razuverimo. Pre donošenja velike odluke o drastičnom skraćivanju dužine, imaš priliku da probaš intenzivne tretmane za oporavak suve kose. Naši profesionalni tretmani vratiće život i hidrataciju tvojoj kosi.

Tretmani za
ispravljanje kose

Ispravljanje kose kod kuće troši mnogo vremena i nije najbolja opcija, jer može da ošteti dlaku. U Makeover studiju dostupni su tretmani za dugotrajno ispravljanje kose. Nakon izabranog tretmana biće dovoljno da osušiš kosu, a ona će biti sjajna, prava i što je najvažnije - zdrava.

Pre/Posle

Naši Rezultati

Tretmani za kosu PRETretmani za kosu POSLE
Makeover tretmani za kosu premakeover tretmani za kosu posle

Pre tretmana

Tvoja kosa je beživotna, suva i ispucala. Kada prođeš rukom kroz nju, prsti zapinju. Teško uspevaš da je stilizuješ i da napraviš frizuru. Misliš da je kućna nega jedino rešenje pa gomilaš skupe proizvode za negu koje ne koristiš.

Posle tretmana

Tvoja kosa je sjajna, jaka i zdrava. Lagano prolaziš prstima čitavom dužinom. Brzo i lako stilizuješ kosu kod kuće i uvek imaš dobru frizuru. Dobijaš instant rezultat koji se vidi. Tvoja kosa konačno raste i ne puca!

tretmani za kosu zakazivanje

Zakaži tretman kose i oseti dubinsku negu

Nakon što zakažeš svoj termin, sve dodatne informacije šaljemo na tvoj email.

Termin je tvoj

U Makeover studiju se nikada neće desiti da se pojaviš, a da je tvoj termin zauzet. Ozbiljno pristupamo zakazivanju termina, kako bismo otklonili bilo kakav stres. Korisitmo jedinstven sistem zakazivanja i do zabune ili propusta ne može da dođe.

Bez kašnjenja

Neće se desiti da frizer kasni, da obavlja nešto tokom tvog termina. Tretman kose će biti gotov u okviru vremena koje smo prethodno dogovorili. Poštujemo tvoje vreme, obaveze i organizaciju, a to znaju sve dame koje su nam ukazale poverenje.

Savršena boja

Jedno je sigurno, iz našeg studija izaći ćeš zadovoljna. Rezultati svakog tretmana kose videće se odmah. Imaćeš bogato nahranjenu, zdravu, sjajnu i negovanu kosu. Boja i blistavost tvoje kose zaista će biti kao na naslovnim stranama poznatih časopisa.

Uštedi novac

Često nam se javljaju devojke koje su nepravilnom kućnom negom oštetile svoju kosu. Najčešće nakon farbanja kod kuće ili u neproverenom salonu gde su korišćeni preagresivni preparati. Na saniranje ekstremno oštećene kose devojke često izdvajaju dosta novca kupujući skupe proizvode za negu.

Redovnim dolaskom u Makeover na tretman kose koji je namenjen specifičnom stanju tvoje kose izvući ćemo maksimum, a ti ćeš uštedeti novac na dodatne preparate za negu kose.

Uštedi vreme

Glavna prednost tretmana kose je što su rezultati vidljivi odmah nakon samog procesa. Nema lutanja i testiranja različitih proizvoda za negu koji su prilično skupi, a često kosi nanose i dodatnu štetu. Za profesionalne tretmane kose u Makeover studiju koristimo visoko koncentrovane, najkvalitetnije preparate koji obnavljaju dlaku i daju novi život svakoj kosi.

Bez obzira na to da li želiš ispravljanje, dodatno stilizovanje ili jednostavno jačanje kose, profesionalni tretmani su najbolji izbor.

Uštedi nerve

Zaboravi na stres koji ti može prirediti kosa koja deluje zapušteno, iskrzano i suvo. Profesionalni frizeri Makeover studija su tu da ti predlože adekvatan tretman koji će odgovarati baš tvojoj kosi. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i radu sa različitim tipovima i stanjima kose, znamo šta treba baš tvojoj.

Zato nemoj da lutaš, zakaži tretman kose i prepusti se sigurnim rukama Makeover profesionalaca. Izaći ćeš iz našeg studija zadovoljna i sigurna da tvoja kosa konačno izgleda sjajno.

Tretmana za kosu
0 +
Urađenih tretmana
0 +
Zadovoljnih žena
0 +
Oporavljenih vlasi kose
0 +

Recenzije

Šta kažu klijenti

Emily Che
Emily Che
Opširnije
First time dying my hair. Amazing experience. I was really nervous but Voja(my hairdresser) was so nice and did such an amazing job with helping me feel at ease as well as making my hair look the best. As i have a lot of hair and Voja insisted on doing my balayage the right way, we had to spend half a day together and Voja and Milica(who is makeup artist) constantly made sure i was comfortable.

Also i have to say i decided to come on recommendation as i saw his work on very color damaged hair which after he was done with it looked very healthy and shiny. No doubt would recommend.
Ivana Đukanović
Ivana Đukanović
Opširnije
Sve pohvale za frizerku Natašu, koja je uspela kolorizacijom i šisanjem da mi napravi frizuru tačno onakvu kakvu sam joj pokazala na slici. Ranije sam govorila da su frizeri umetnici, ali nisu mađioničari. Sad povlačim reč. Ako želite MAGIJU dođite u Makeover. Hvala na predivnom druženju.
Najbolji ste u svemu.
Samo tako nastavite.
Jelena Ilić
Jelena Ilić
Opširnije
Predivan salon. Za sve usluge, od zakazivanja, preko kosultacija, do kolorizacije , čista 10ka. Zaposleni su divni. Hvala puno svima, posebno Voji, za sjajnu kolorizaciju. Vidimo se ponovo 👌
Ana Markovic
Ana Markovic
Opširnije
Fantastični su. Svi su sjajni i ljubazni a pre svega pravi profesionalci. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ Mislila sam da za moju boju kose nema nade ali kad sam prezadovoljna izašla iz studija, srećna zbog boje koja mi se dopada, znam da sam našla savršeno mesto za sve moje buduće MAKEOVER inspiracije. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️Hvala Vam puno. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Odgovori

Često postavljana pitanja

BRENDOVI

Radovi

Naše radove pogledaj na društvenim mrežama