True keratin organic…

 

Otkako se pojavio na tržištu, za tretmanima keratinom vlada prava pomama. Kao i kada su sve druge usluge u pitanju, za naše klijente obezbedili smo samo najbolje – keratin organskog porekla. Ako je tvoja kosa suva, oštećena i neposlušna, ovaj tretman je za tebe, jer vraća sjaj i vitalnost kosi, i to na duže staze.

Bond rebuilder…

 

Popravlja i ponovo uspostavlja pokidane unutrašnje veze u vlaknima kose. Zahvaljujući formuli koja sadrži Biomerički Kvaternizovani Keratin, aktivni sastojak koji deluje ciljano na oštećene delove vlakana i regeneriše oštećenu kosu i kosu koja je izlagana agresivnim tremanima. Često se koristi preventivno, jer štiti vlakna od oštećenja tokom različitih tretmana kao što su kolorizacije, feniranja i oblikovanja… Ne sadrži paraben.

Zakaži svoj termin…

 

… i pogledaj cene usluga ovde, ili samo dođi da vidiš gde smo. Saznaj više o kursevima, uslugama, načinu na koji radimo i brendovima koje koristimo. Postavi nam sva dodatna pitanja putem kontakt forme, ili nas zaprati na društvenim mrežama i budi u pripravnosti za sve akcije i popuste koje redovno organizujemo. Prati novosti, i vidi kako ti se dopada atmosfera kod nas.

Očekujemo te.