Makeover Lokacije

Poseti nas

Nalazimo se na dve lokacije u gradu, dobro pozicionirane, pa bilo da dolaziš automobilom ili gradskim prevozom, dobro smo povezani sa gradom. Parkinga uvek ima u neposrednoj blizini Makeover Lokacije.

Makeover kod Hotela Jugoslavija

Dođi automobilom

Prvi Makeover studio se nalazi na granici Novog Beograda i Zemuna u blizini hotela Jugoslavija. Ukoliko dolaziš automobilom najlakše ćeš nas pronaći tako što ćeš u Google Maps na mobilnom telefonu uneti Makeover.rs i navigacija će te dovesti direktno do nas.

Parking

Oko našeg studija, obzirom da se nalazi u stambenom bloku, uvek ima slobodnih mesta za parkiranje i parking mesta nisu zonirana tj. parking je besplatan.

Dođi gradskim prevozom

GSP linije koje staju u našoj blizini su autobusi 15, 17, 45, 73, 81, 81L, 84, 85, 88, 610, 611, 704, 706, 707.

Makeover kod Sava Centra

Dođi automobilom

Drugi Makeover studio se nalazi u blizini Sava Centra u Bloku 19A. Adresa je Milentija Popovića 19/5. Zgrada u kojoj se nalazi studio je odmah kod stajališta za gradski prevoz.

Parking

Oko našeg studija, obzirom da se nalazi u stambenom bloku, uvek ima slobodnih mesta za parkiranje i parking mesta nisu zonirana tj. parking je besplatan. Takođe postoji parking kod Sava Centra koji se plaća

Dođi gradskim prevozom

GSP linije koje staju u našoj blizini su autobusi 17, 18 70, 74, 88, 95, 601, E1, E6 i tramvaji: 7, 9, 11, 12L.

Makeover Kontakt

Kontaktiraj nas

Imaš pitanje za nas? Pozovi nas, poseti, ili nam pošalji poruku, a mi ćemo ti se javiti sa odgovorom u najkraćem mogućem roku.