Dobrodošli na naš sajt. Ovi uslovi korišćenja (u daljem tekstu “Uslovi”) regulišu vaše korišćenje našeg sajta i pružaju informacije o našoj praksi prodaje proizvoda, isporuke, plaćanja, povraćaja i reklamacija. Korišćenjem našeg sajta, prihvatate ove Uslove i obavezuju se da ćete ih poštovati. Ako se ne slažete sa Uslovima, nemojte koristiti naš sajt.

Registracija
Da biste koristili određene funkcije našeg sajta, potrebno je da se registrujete. Kada se registrujete, obavezujete se da ćete pružiti tačne i potpune informacije o sebi i da ćete ih redovno ažurirati. Ne smete koristiti lažni identitet ili informacije koje ne pripadaju vama. Ne snosimo odgovornost za štetu koja nastane kao rezultat vašeg nepravilnog korišćenja sajta.

Zaštita autorskih prava
Sav sadržaj na našem sajtu, uključujući tekst, grafiku, logotipe, ikone, slike, audio i video zapise, digitalne preuzimanja i softver, zaštićen je autorskim pravima. Ne smete kopirati, reprodukovati, distribuirati, prenositi, prikazivati, prodavati, licencirati ili koristiti bilo koji deo sadržaja našeg sajta bez naše prethodne pismene saglasnosti.

Kupovina proizvoda
Kupovinom proizvoda na našem sajtu, potvrđujete da ste saglasni sa cenom i uslovima isporuke navedenim na sajtu. Obavezuje se da ćete platiti naručene proizvode u skladu sa našim pravilima plaćanja. Napominjemo da se proizvodi mogu razlikovati od prikazanih slika i opisa na sajtu. Povraćaj proizvoda je moguć u skladu sa našom Politikom povraćaja.

Zaštita privatnosti
Sva prikupljena lična informacija se koristi u skladu sa našom Politikom privatnosti. Prikupljanje i obrada ličnih informacija je neophodna radi pružanja usluga našeg sajta. Vaše lične informacije neće biti deljene sa trećim licima bez vaše prethodne saglasnosti.

Odgovornost
Ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu koja nastane kao posledica korišćenja našeg sajta, uključujući, ali ne ograničavajući se na, gubitak profita, gubitak podataka ili prekid poslovanja. Ne garantujemo da će naš sajt biti dostupan u svakom trenutku, niti da će funkcioništi bez grešaka ili prekida. Ne garantujemo tačnost ili pouzdanost informacija koje su dostupne na našem sajtu.

Reklamacije
Ako imate bilo kakve reklamacije u vezi sa proizvodom koji ste kupili na našem sajtu, molimo vas da nas kontaktirate putem našeg kontakt obrasca na sajtu. Prijavite nam sve neispravnosti ili oštećenja koja ste primetili na proizvodu. Razmotrićemo vašu reklamaciju i dati vam odgovor u najkraćem mogućem roku.

Izmena uslova
Imamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo ove Uslove, bez obaveze da vas obavestimo o tome. Preporučujemo vam da periodično proveravate Uslove kako biste bili upoznati sa svim izmenama. Korišćenjem našeg sajta nakon izmena Uslova, prihvatate nove Uslove.

Završne odredbe
Ovi Uslovi se regulišu zakonima vaše države. U slučaju bilo kakvih sporova koji proizađu iz ovih Uslova, pristajete na nadležnost sudova u vašoj državi. Ako bilo koja odredba ovih Uslova bude smatrana nevažećom ili neizvršivom, to neće uticati na validnost ostalih odredbi. Nećemo biti odgovorni za kršenje ovih Uslova koji nastanu zbog okolnosti van naše kontrole.