Joico Rise Up Powder Spray – Puder u spreju za veći volumen i bolju teksturu

Na stanju

4,300.00 RSD

  • trenutni volumen
  • jednostavno, precizno i uredno nanošenje
  • dugotrajno, fleksibilno držanje
  • štiti kosu od zagađene sredine

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.

Opis

Joico Rise Up Powder Spray – Puder u spreju za veći volumen i bolju teksturu

Ne želite slepljenu kosu? Upoznajte novi JOICO puder u spreju sa dugotrajnim dejstvom koji sa samo nekoliko pritisaka pumpice trenutno podiže slabu kosu. Odmah daje volumen u korenu, a kosa dobija laganu teksturu. Pored toga, sprej štiti kosu od štetnog dejstva zagađenih čestica. RiseUp omogućava brzo i lako stilizovanje i podiže ga na viši nivo.

Moć ovog pudera za stilizovanje leži u specijalnoj prskalici pumpice, napravljenoj tako da raspršuje najmanje doze spreja koji deluje na povećanje volumena bez otežavanja kose.
Sastav:
– Ekstrakt semena moringe
Dobro poznati antioksidans koji se suprotstavlja dejstvu slobodnih radikala, ne dozvoljava da kosa postane beživotna i izgubi sjaj usled štetnog uticaja zagadjene sredine.

Uputsvo za upotrebu:
Nanesite direktno na koren i/ili na kosu za trenutni volumen i laganu teksturu. Ne udišite. Izbegavajte kontakt sa očima. Držite dalje od domašaja dece.

SAVET: Nema potrebe za tapiranjem! Samo par puta naprskajte na koren kose i prstima pravite kružne pokrete po koži glave – imaćete volumen danima. Naprskajte nekoliko puta na konjski rep ili pletenicu – daće im bolju teksturu i lični pečat.

Dodatne informacije

Brend

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slični proizvodi