Olaplex tretman: tajna zdrave i sjajne kose

Tabela sadržaja

Zdrava kosa ne predstavlja samo lepu frizuru, već i negovanu ženu punu samopouzdanja koja pokazuje da brine o sebi. Ali… Šta ako je tvoja kosa izgubila na lepoti i bujnosti, postala lomljiva, suva i bez sjaja? Zamisli samo kako bi bilo lepo imati čarobni štapić koji bi učinio da sva oštećenja nestanu. Imamo odlične vesti – takav čarobni štapić postoji i zove se Olaplex tretman.

Zahvaljujući ovom revolucionarnom tretmanu, tvoja kosa će trajno biti sjajna, mekana, lepršava i bujna. Bez obzira da li ti je potreban tretman u salonu ili redovna nega kod kuće, Olaplex nudi širok spektar proizvoda. U nastavku ti donosimo odgovore na sva važna pitanja: šta je Olaplex tretman, cena, koliko traje, kako deluje i sve što je važno da znaš.  

Šta je Olaplex tretman?

olaplex 3
Olaplex tretman: tajna zdrave i sjajne kose 5

Skoro pa je neizbežno da kosa vremenom gubi elastičnost, vlagu i lepotu. Sve to se dešava usled izloženosti toploti zbog upotrebe fena, prese ili figara, ali i UV zraka. Hladan zimski vazduh i često farbanje takođe loše utiče na strukturu vlasi. Pored toga, prejako i prečesto vezivanje kose vremenom će je učiniti lomljivom i tanjom. Ali ne brini, Olaplex za kosu ti može biti od koristi.

Olaplex tretman predstavlja pravu revoluciju u nezi i obnavljanju problematične kose. Nastao je kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja najboljih stručnjaka u najpoznatijim laboratorijama. Olaplex za kosu je svetski fenomen i deluje bukvalno kao čarobni štapić. Ne samo da hidrira oštećenu kosu, već jača i zaglađuje dlaku, čineći je sjajnom i jakom. Zahvaljujući svom sastavu Olaplex tretman intenzivno neguje kosu, dok jedinstveni molekul Bis-aminopropyl diglycol dimaleate obnavlja iskidane veze u kosi.

olaplex tretman
Olaplex tretman: tajna zdrave i sjajne kose 6

Olaplex tretman je super jer daje brze i dugotrajne rezultate, a ne sadrži sulfate ni parabene, koji mogu loše uticati na zdravlje kože glave i kose. Zato se ne moraš brinuti o suvoći temena ili promenama u hormonalnoj ravnoteži.

Olaplex proizvodi dolaze u nekoliko varijanti i prilagođeni su različitim potrebama kose. Linija proizvoda sadrži više preparata, a svaki donosi određena poboljšanja, odnosno rezultate. Svaki od njih označen je određenim brojem a ovde ćemo detaljnije opisati čemu služe i kako se koriste.

Olaplex No 0

Ovo je početni Olaplex tretman koji se koristi kao priprema za dalje Olaplex proizvode. Njegova primena je važna kako bi delovanje ostalih proizvoda bilo maksimalno. Koristi se tako što podeliš suvu kosu na pramenove, pa naneseš Olaplex No 0 od korena do vrhova. Potrebno je da ga držiš oko 10 minuta i da ga ne ispiraš. Potom nanesi Olaplex No 3. Ukoliko naneseš samo Olaplex No 0 bez tretmana Olaplex 3, iskustva su pokazala da rezultati neće biti zadovoljavajući. Preporuka je da se koriste zajedno jednom nedeljno, naročito za kosu koja je u jako lošem stanju.

Olaplex No 1

Olaplex treman No 1 ima za cilj da zaštiti kosu tokom agresivnih hemijskih procesa kao što je farbanje. On se pre nanošenja meša sa farbom za kosu ili sa blanšom. Ima ulogu da minimizuje sve negativne efekte farbanja. Nakon njegove primene prelazi se na Olaplex No 2 a kako bi se kosa dalje negovala i održavala. 

Olaplex No 2

Ovo je Olaplex za kosu namenjen oporavku kose posle farbanja. Nanosi se obilno kako bi umanjio štetne uticaje agresivnih boja. Kada se nanese ostavlja se da deluje nekoliko minuta, a potom se ispira. Ima ključnu ulogu u zaštiti kose koja je izložena čestim hemijskim sredstvima, poput farbe.

Olaplex 3

Ako bi morala da izabereš samo jedan Olaplex proizvod, onda preporučujemo da to bude Olaplex 3. To je najpopularniji Olaplex tretman ovog brenda. Možeš da ga koristiš kod kuće, bez obaveze posete salonu. Preporuka je da ga primenjuješ jednom nedeljno pre samog pranja kose.

OLAPLEX 3 HAIR PERFECTOR tretman 100m
Olaplex tretman: tajna zdrave i sjajne kose 7

Primenom Olaplex 3, iskustva su pokazala, rezultate ćeš videti već posle prve upotrebe. Primetićeš da je tvoja kosa jača, sjajnija i zaglađenija. Ako ga još budeš koristila uz Olaplex tretman No 0 videćeš da će se promene na tvojoj kosi primetiti odmah. Nakon njegove upotrebe biće ti jasno zašto je ovo broj jedan proizvod za negu kose.

Olaplex 3  – cena

Olaplex No 3 se stavlja na mokru kosu, koja je prosušena peškirom. Drži se 10 minuta i ispira, a potom se nastavlja sa daljom negom. Da spomenemo i ono što te sigurno interesuje kada je u pitanju Olaplex 3 – cena proizvoda će varirati u zavisnosti od lokacije, tržišta i prodavca. Ovaj proizvod možeš naručiti preko našeg online shop-a i uživati u nikad lakšoj transformaciji kose.

Olaplex No 4

Ovaj proizvod je u stvari Olaplex šampon koji će ti naročito pomoći ukoliko ti je kosa farbana ili blajhana. Olaplex No 4 se nanosi kada se ispere Olaplex 3 tretman, tako što se dobro umasira, a potom ispere.

Olaplex šampon možeš da koristiš na netretiranoj ali i na farbanoj kosi, kada će ti pomoći u održavanju boje. Doprineće zadržavanju vlage u kovrdžama, ali i ojačavanju ravne kose. U zavisnosti od namene, postoje različite varijante ovog šampona, kao što su Ljubičasti šampon, Clarifying Šampon itd. Ukratko, Olaplex za kosu predstavlja najbolji način da poboljšaš izgled tvoje kose. Ona će postati jača, sjajnija i zaštićena od negativnih uticaja.

Olaplex No 5

Olaplex No 5 je regenerator za kosu ovog brenda koji će pomoći obnovi, jačanju i hidrataciji kose. Ostavi ga na kosi 5-10 minuta i zatim ga isperi.

olaplex tretman
Olaplex tretman: tajna zdrave i sjajne kose 8

Olaplex 6

Olaplex 6 je krema za oblikovanje kose. Krema će hidrirati, zagladiti i zaštititi kosu od visoke temperature. Preporučujemo ti da je naneseš od sredine kose prema krajevima, na mokru kosu, bez ispiranja. Olaplex 6 krema će takođe sprečiti naelektrisanost. 

Olaplex No 7

Olaplex No 7 je biljno ulje koje će regenerisati oštećenu kosu i ispucale krajeve. Ono će pružiti termičku zaštitu i osigurati visok sjaj i mekoću kose. Nanosi se na suvu ili na vlažnu kosu, pre ili nakon stilizovanja.

Olaplex No 8

Olaplex 8 je maska za kosu ovog poznatog brenda koja se nanosi na čistu i mokru kosu. Treba da deluje oko 10 minuta a potom se ispira. Ovaj Olaplex tretman, odnosno maska hidrira i jača dlaku, daje joj intenzivan sjaj i glatkoću. Za dodatni efekat zdrave kose, tu je Olaplex No 9, serum za kosu.

Olaplex tretman – cena 

Beživotna kosa više nije nerešiv problem. Olaplex tretman transformiše kosu iz beživotne i oštećene u snažnu, sjajnu i zdravu. Olaplex nije samo rešenje za tvoju kosu, to je ključ za povratak samopouzdanja i osećaja sjajnog izgleda. Zakaži Olaplex tretman u Makeover studiju u Beogradu, odmah saznaj koliko iznosi cena tretmana i uživaj u trajno zaštićenoj, zdravoj i nahranjenoj kosi.

Tabela sadržaja

Newsletter

Prijavi se na našu mailing listu i prvi dobijaj korisne savete i promocije!