Frizura i šminka za svadbu: Neka zabava počne u salonu

Tabela sadržaja

Na dan venčanja, frizura i šminka nisu samo detalj, već ključni elementi koji će učiniti da se osećaš i izgledaš kao prava zvezda. Zato su pripreme za venčanje u Makeover studiju oduvek bile više od očekivanog i klasičnog sređivanja. Nije samo pristup naših profesionalnih šminkera i frizera drugačiji, već čitava atmosfera, koju sa sobom donesu mlada, njena kuma, drugarica, sestra i majka ili neka druga draga osoba.

U toj atmosferi uživamo svi, a najviše buduće neveste koje ističu da im je, za tako važan događaj, podrška najbližih najvažnija. Zato umesto stresnih i haotičnih priprema kod kuće, dovedi dragu ekipu u naš salon i sređivanje, uz zabavu i opuštenu atmosferu, može da počne.

Makeover studio biće rezervisan isključivo za tebe i tvoje najbliže. Mi ćemo se dodatno potruditi kako bi prostor našeg salona postao vaša privatna oaza. Želimo da uživate zajedno i da se osećate kao kod kuće, a sve to uz našu profesionalnu uslugu i dugogodišnje iskustvo. Za oko dva sata, uz adekvatnu pripremu i individualni pristup, bićete spremne da zablistate. Garantujemo vam maksimalnu posvećenost i nezaboravne trenutke koje, po želji, može da zabeleži i profesionalni fotograf.

Organizacija venčanja – šminkanje za svadbu

profesionalna šminka za svadbu
Frizura i šminka za svadbu: Neka zabava počne u salonu 7

Koliko god da je svadba radostan događaj, pripreme znaju da budu baš naporne i stresne, čak i toga dana. Ovo se prvenstveno odnosi na šminku i frizuru koje se uvek rade na dan svadbe. Iako se može učiniti da je šminkanje za svadbu u kućnim uslovima najbolja varijanta, ovaj izbor nosi niz ograničenja koja, na prvi pogled, i nisu tako lako uočljiva.

Prvo, kod kuće ne postoji adekvatno osvetljenje koje je izuzetno važno da bi šminka izgledala kako je zamišljeno i planirano. Drugo, istovremeno spremanje ostalih članova porodice i cirkulacija gostiju ometaju profesionalnog šminkera i mladu da se fokusiraju na proces šminkanja. Treće, u kućnim uslovima ne postoji dovoljno prostora, ni ljudskog kapaciteta kako bi se za oko dva sata pripremilo šest osoba istovremeno, što je u našem salonu lako izvodljivo.

Iz svega navedenog, lako je zaključiti zašto je profesionalno šminkanje u salonu pravi izbor. Još kada imaš studijo koji istovremeno nudi i uslugu oblikovanja svečane frizure, budi sigurna da nećeš izgubiti ni sekund dragocenog vremena. Utisak 99% mladenaca je da im dan venčanja prođe u času i da bi želeli da je trajao mnogo duže, pa smo se vodili ovom izjavom kao inspiracijom za uslugu koju smo kreirali. Evo o čemu se tačno radi.

Profesionalna šminka i frizura za svadbu

frizura za svadbu
Frizura i šminka za svadbu: Neka zabava počne u salonu 8

Kada mlada zakorači u naš salon svi se radujemo. Delimo uzbuđenje, prepoznajemo poverenje u našu stručnost, ali u nekim slučajevima ne možemo a da ne primetimo blagu nervozu i neizvesnost. Na mladi je zaista velika odgovornosti zbog svega što je čeka, pa je ovakav osećaj skroz prirodan i razumljiv. Od mlade se očekuje da bude odmorna, lepa, vesela i samouverena, te da sve protekne baš onako kako je planirano.

Zato su savršena šminka i frizura za svadbu neophodan, ali samo krajnji ishod naše usluge. Da bismo to postigli tim stručnih frizera i šminkera će se maksimalno posvetiti samo tvojoj ekipi. Bićemo ti na raspolaganju počevši od konsultacija i uklapanja celokupnog stajlinga, preko probe za šminku, kolorizaciju ili dodatnih tretmana kose, pa sve do konačnog doterivanja na dan venčanja. Sve je prilagođeno tvojim potrebama i željama, a naš cilj je da toga dana, od jutra do mraka, uživaš zajedno sa dragim devojkama i ženama.

Svečane frizure za svadbu

Svecane frizure za svadbu
Frizura i šminka za svadbu: Neka zabava počne u salonu 9

Već svi znamo da je najlepša kumina frizura, ali da li si znala da postoji mogućnost usklađivanja frizura, tako da npr. devojčica i njena mama imaju istu ili sličnu frizuru? Po dogvoru i željama, postoji mogućnost oblikovanja tematskih frizura, kako bi se više osoba uskladile u isti stil. Ukoliko to tekstura kose dozvoljava, moguće je napraviti isti tip punđe ili pletenice za dve ili više osoba. Korišćenje istih ukrasa će takođe stvoriti posebnu vizuelnu povezanost i zajednički identitet. Kreativnih ideja za frizure nam ne manjka, a do najboljih rešenja najčešće dolazimo zajedno. 

Fotograf za venčanje u salonu

Kako bi dan tvog venčanja bio još  savršeniji, ali i kako bi imala sačuvanu uspomenu na sve lepe trenutke, postoji mogućnost angažovanja profesionalnog fotografa u salonu. Njegova uloga je da zabeleži osmehe, suptilne, spontane gestove, ali i trenutke radosti, kojih je u ovom slučaju zaista mnogo. Sigurni smo da ćeš prelepe fotografije ulepšavanja čuvati kao dragocenu uspomenu koju ćeš dugo prepričavati i deliti sa najdražima.

Sve za venčanje
Frizura i šminka za svadbu: Neka zabava počne u salonu 10

Šminka i frizura za venčanje – Beograd

Ukoliko se spremaš za svoje venčanje ili razmišljaš o idealnom poklonu za mladu, zajedničko spremanje za svadbu u Makeover studiju je uvek pravi izbor i nezaboravno iskustvo. Svesni smo da je venčanje jedan od najvažnijih događaja u životu, pa smo se potrudili da sve pažljivo osmislimo, a tu su i mala iznenađenja koja će dodatno ulepšati vaš dan.

Šminka i frizura za venčanje Beograd
Frizura i šminka za svadbu: Neka zabava počne u salonu 11

Svaki korak u pripremama za venčanje podrazumeva posvećenost i osećaj za detalje kako bi sve izgledalo lepo i skladno. Trudimo se da frizuru i šminku za svadbu prilagodimo mladinom ličnom stilu i željama, ali da istovremeno istaknemo i njenu prirodnu lepotu. Ovo pravilo važi i za ostale dame čija uloga na svadbi je takođe bitna.

Vrhunska, profesionalna šminka i svečana frizura za svadbu te čekaju na dve lokacije u Beogradu, ali te podsećamo da su vikendi u jutarnjim satima najtraženiji termini. Zbog rezervacije salona samo za tebe, zamolićemo te da svoj termin unapred rezervišeš, kako ne bi već bio zauzet. Naš broj telefona je 065 22 88 588, a pojedinačne tretmane svakako možeš da zakažeš i online. Važno je da znaš da su konsultacije potpuno besplatne.

Šminka za svečane prilike slike
Frizura i šminka za svadbu: Neka zabava počne u salonu 12

Utiske devojaka i žena koje su već bile u našem salonu možeš da pročitaš ovde, a mi ćemo izdvojiti jedan od njih: „Bila sam u ovom salonu zajedno sa sestrom koja se tog dana udavala. Divno iskustvo, devojke su toliko simpatične i opuštene, da ni u jednom trenutku nismo osetili napetost ili nervozu. Dala sam im poverenje što se tiče šminke i frizure i nisu me razočarali. Sve je bilo savršeno! Svaka preporuka!!!” 

Tabela sadržaja

Newsletter

Prijavi se na našu mailing listu i prvi dobijaj korisne savete i promocije!