Farbanje kose

Farbanje cele dužine kose

Ako želite da boja vaše kose bude kao sa fotografije, ujednačenog tona, bujnog izgleda i bez neželjenih pigmenata, znajte da vam je neophodno profesionalno farbanje kose u salonu. U našem studiju je vašoj kosi, pored personalne boje za kosu, obezbeđen i tretman profesionalnim preparatima koji repariraju kosu, kondicioniraju je i vraćaju sjaj i punoću, kako bi nakon farbanja izgledala zdravija i lepša.

 

Zašto farbanje kose u salonu?

Profesionalne boje koje koristimo u našem studiju sadrže jaču koncentraciju nege, više hranljivih sastojaka kojih nema u bojama za kućnu upotrebu, kao i neuporedivo veći izbor nijansi. Ipak, glavna razlika je sama stručnost naših profesionalnih kolorista koja će vam obezbediti željeni rezultat. Takođe, razlika između boje koje same odaberete u radnjama i profesionalnih farbi, kakve su vam dostupne u Makeover-u, je ta što naš kolorista meša nekoliko nijansi kako bi vašoj kosi dao dubinu i postigao traženi ton.
Farbanje u salonu je poželjno kako bi se izbeglo niz grešaka, kao što je pogrešena procena o tome koliko je potrebno farbi da stoji na glavi. Naši frizeri će znati kako da greške izbegnu, i pri tom će oprezno dozirati hidrogen i znati tačno kakve četkice se koriste. A što je najvažnije, znaće kako će se određeni tonovi “primiti” na vašoj kosi u zavisnosti od njene strukture, sastava, kao i pigmenta.

 

Šta je potrebno da znate pre farbanja?

Ukoliko imate neprimetnu farbu ili ste hemijski ispravljali kosu, kažite to našem frizeru. Istorija vaše vlasi može uticati na odabir farbe i uspešan rezultat, te je neophodno da nas obavestite o tretmanima i kolorizacijama kose koje ste ranije sprovodili.
Takođe, veoma je važno poverenje koje imate u nas. Budite svesni da nije svaka nijansa izvodljiva na svakoj kosi, ali mi ćemo se svakako potruditi da vam na zakazanim konsultacijama predočimo sve mogućnosti i varijacije.

 

Kako se neguje kosa nakon farbanja?

Kao i nakon svakog hemijskog tretmana kose, i kod farbanja se preporučuje nega kose balsamima ili pakovanjima za farbanu kosu. Ono što će vašoj vlasi svakako najviše prijati i obnoviti je nakon kolorizacije je profesionalni tretman kose. U našem studiju postoje tretmani za oporavak, keratinsko ispravljanje, botoks, negu i volumen kose.

 

Frabanje kose cena

Cena farbanja kose varira i zavisi od više faktora. Pre svega od dužine i gustine vaše kose, da li je vaša kosa prirodna ili već farbana, kao i da li je potrebno obaviti i neke dodatne usluge stilizovanja kose.

Najbolju procenu možemo dati ukoliko dođete na besplatne konsultacije. Takođe nam možete i poslati fotografiju svoje kose zajedno sa fotografijom željenog rezultata, na osnovu čega vam možemo poslati okvirnu cenu za kolor transformaciju koju želite.

 

Zakažite farbanje online

Da bi ste zakazali vaš termin online potrebno je od usluga da odaberete farbanje za određenu dužinu kose. Uz farbanje feniranje dobijate gratis. Sve ostale usluge su opcione kao što su na primer farbanje korena, olaplex, šišanje ili neki tretman.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.

Pogledaj neke od naših radova

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Pin It on Pinterest

Share This