U koliko sati zakazati termin?

 

Groznica maturske večeri se blizi vrhuncu, a vi ste na sve većim slatkim, stilskim mukama! Na mukama, jer ne želite da svoj izgled za ovo veče prepustite slučaju, već hoćete do detalja da osmislite celokupan izgled za ovaj važan dan.

Pored odabira haljine, obuće i aksesoara, sledeća najvažnija stvar su šminka i frizura. Danas sve veći broj devojaka zakazuje profesionalno šminkanje i frizera za ove prilike, jer ne želi da za svoje matursko ili apsolventsko veče bude “sama svoj majstor” i da time rizikuje da bude loše našminkana ili raščupana 🙂 Ako ste jedna od ovakvih devojaka, evo nekoliko saveta o stvarima koje treba da uradite pre nego što zakažete profesionalnog šminkera i frizera.

Dobro organizujte vreme posete salonima

 

I pored savršene pripreme, nemojte zaboraviti na jednu važnu stvar: ograničeno vreme za sređivanje na dan mature. Da bi svaka stavka (frizer, šminker, kozmetičar…) bila na vreme ispunjena potrebno je dobro se organizujete i napravite optimalan vremenski razmak između posete salonu i odlaska kući na finalnu pripremu za maturu.

Šminkanje u profesionalnim studijima, kakav je Makeover, traje jedan sat, a isto toliko vremena potrebno je odvojiti i za frizuru. Ni jedno ni drugo ne bi trebalo da se zakazuje u „pet do 12“, tačnije nije poželjno da planirate da odmah nakon odlaska iz salona krenete kući po haljinu, pa u najluđu noć.

blank

Šta je potrebno uraditi pre odlaska u salon?

 

Dobro se naspavati 🙂 Ostale pripreme nisu potrebne. Izuzetak su frizure, jer ukoliko ste se odlučile za lokne ili svečanu frizuru, savetujemo vas da dođete sa opranom kosom veče pre, jer je dlaka tada poslušnija za rad i lakše se oblikuje. Sve ostalo prepustite profesionalcimanama 🙂

Šta zakazati prvo: šminku ili frizuru?

 

U studiju Makeover ne postoji pravilo redosleda, jer naši frizeri znaju kako da ne poremete šminku, dok šminkeri znaju kako da obave svoj posao, a da ne pokvare frizuru. Čak i ukoliko se makeup ili frizura neznatno poremeti, u našem studiju frizeri i šminkeri mogu da reaguju u trenutku.

blank

Nepredviđene okolnosti mogu da poremete satnicu

 

Iako optimalno vreme šminkanja i frizure za maturu ili apsolventsko veče u našem studiju traje ukupno dva sata, potrebno je da računate na blaga odstupanja. Postoji niz okolnosti koje mogu uticati na dužinu ove satnice, kao što su gužve u saobraćaju (usled koje možete zakasniti na svoj termin i odložiti početak šminkanja) ili dodatni makeup zahtevi ili nedoumice koje ćete rešavati sa šminkerom, a koji mogu na kratko produžiti boravak u salonu.

Uvek dajte dovoljno vremena svom vizažisti da vam se posveti i rezultat će biti najbolji mogući 🙂

blank

Ne brinite, makeup i frizura će trajati i ako je vaš termin koji sat ranije

 

Mnoge devojke zakazuju svoje termine u salonima što kasnije, tj. što bliže samom početku maturske ili apsolventske večeri, iz straha da makeup neće ostati na njihovom licu u narednih nekoliko sati ili da će im kosa “splasnuti”. Da razbijemo ovaj mit – apsolutno netačno! Makeover profesionalnci garantuju da će izgled šminka i frizura biti na kraju večeri biti baš onakve kakve su bile po izlasku iz studija, bilo da je Vaš termin u prepodnevnim, podnevnim ili popodnevnim časovima.

blank

Ostavite prostora za fotografisanje sa prijateljima i porodicom pre polaska

 

Savetujemo vas da po izlasku iz salona ostavite malo vremena i da se fotografišete sa svojim najbližima. To će vas opustiti i napuniti pozitivnom energijom, što će se svakako odraziti i na vaše rapoloženje i samopouzdanje za ovu važnu noć.

Matura je sve bliža, a vremena je sve manje 🙂 Da ne biste ostale uskraćene za svoj termin, požurite, pozovite 🙂

Takođe, šminkanje i frizuru za maturu i apsolventsko veče u salonu Makeover možete zakazati i elektronskim putem klikom na „Zakaži termin“ dugme, nakon čega će Vam odmah stići mail potvdre od našeg tima.

Želim da se zahvalim na trudu i zlatnim rukicama. Šminka je bila savršena cele večeri, a ne mogu biti skromna, pa moram reći da sam dobila puno pohvala za najlepšu 🙂 Veliki pozdrav celoj vašoj orgainzaciji <3

Jovana Čalić

Šminka je bila fenomenalna, prirodna, nemanetljiva, izdržljiva i pored svega prelepa… Na kraju dana sam izgledala kao da sam pola sata pre toga izašla iz salona <3 hvala puno i to ne za profesionalnost, ljubaznost i prijatnost <3 sve pohvale i za frizuru koja je bila božanstvena… baš onakva kakvu sam želela <3 hvala va, uživala sam dok ste me ulepšavale :*

Tamara Stojčevski

Svaka devojka koja ostavi komentar na ovaj tekst može osvojiti poklon od Makeover studija. Zato očekujemo vaše komentare 🙂

Komentar možeš ostaviti na dnu stranice.

Način plaćanja: Sve usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama ili preko računa. Postoji mogućnost izdavanja fakture ili gotovinskog računa.